Nem indul ellenzéki jelölt a keszthelyi időközi polgármester választáson

2022. június 14. 09:37

A Fidesz színeiben Manninger Jenő, volt országgyűlési képviselő méretteti meg magát.

2022. június 14. 09:37
null

A június 26-ára kiírt időközi önkormányzati választáson nem szavazhatnak baloldali polgármesterjelöltre Keszthely lakói, mivel

nem vállalta senki, hogy „ringbe szálljon” a Fidesz jelöltjével, Manninger Jenővel

– számolt be az Index.

Mint ismert, az időközi választást a zalai városban azért kellett kiírni, mert Nagy Bálint eddigi polgármester az áprilisi parlamenti választáson egyéni képviselői mandátumot szerzett. A városvezető a jövőben Lázár János minisztériumának államtitkáraként dolgozik tovább.

A portál emlékeztetett arra, hogy 2019-ben a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) polgármesterjelöltje, Czuth Zoltán László alig több mint 600 szavazattal kapott csak ki Nagy Bálinttól. A fideszes Manninger Jenő eddig a keszthelyi központú Zala megye 2-es számú választókerületének volt az országgyűlési képviselőjelöltje – írták.

Az önkormányzati képviselő-választáson indul baloldali jelölt

A Balaton-parti városban időközi önkormányzati képviselő-választást is tartanak. Itt viszont már indul ellenzéki jelölt: a DK-s Kovács Viktória mérkőzik meg a Fidesz jelöltjével, Bánhegyi Renátával – tette hozzá az Index.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2022. június 14. 12:53
erre nincs idejük. tarhálnak, pofáznak, fenyegetőznek, ideologizálnak - mindenre fussa, de a népképviseletre nem. megérdemlik a sorsukat!
llnnhegyi
2022. június 14. 11:39
"-Szar az egész! Tök a tromf!" Szólt csalódottan hiveihez Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke! - Törvénytelen! Üvöltött vissza Vadai Ágnes és köpött egy nagyot, Klára lidikűrjébe!
galancza
2022. június 14. 10:26
A Zorbán és Lölő a hibásak,mert nácikok,mert gulágra vinnék az ellenzéki jelöltet ha lenne. Azonnal minden eu-s pénzt el kell vonni M.o.-tól, és örökre ki kell tiltani minden magyar szurkolót minden stadionból, és szép lesz a világ.....hát persze........
Ólat a trolloknak
2022. június 14. 10:14
Diktatúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!