A Mi Hazánk idén is lefoglalta a Pride elől az Andrássy utat

2022. április 25. 15:37

Novák Előd pártalelnök Fb-posztjában úgy fogalmaz: „elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk a szerte a világból ide szervezett aberráltakból!”

2022. április 25. 15:37
null

Novák Előd a Facebook-oldalán ír arról, hogy idén is kiszorították a július 23-ára már januárban meghirdetett LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról és számos más közterületről. „A Mi Hazánk, a HVIM, az Alfa Szövetség és más normalitáspártiak összehangolt akciójaként több helyszínre bejelentést tettünk az első lehetséges pillanatban, szombaton 0 óra 0 perckor, a BRFK pedig elismerte elsőségünket, így más időpontban vagy helyszínen vonulhatnak csak a deviánsok” – állítja a MI Hazánk újonnan megválasztott parlamenti képviselője.

A párt alelnöke szerint a Pride szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért, mert így a felvonulásukat hatóságilag nem tiltják be: „sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandarendezvény megszüntetését követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk” – írja.

Novák úgy fogalmaz: „elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk a szerte a világból ide szervezett aberráltakból!”

(Fotó: A 26. Budapest Pride résztvevői vonulnak az Astoriánál 2021. július 24-én.MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2022. április 26. 15:50
Valahogy nem lehet utólag pár százalékot átcsoportosítani a Mi Hazánkhoz a Fidesztől?
rókabácsi
2022. április 26. 11:20
nem illik közterületen pajzánkodva kurvákodni! kell egy törvény, minden ilyen rendezvény csak zárt területen tartható meg!
Bajuszkirály
2022. április 26. 09:27
Nem kellene a gusztustalan paráználkodást a szeretettel összekeverni. Nekem mindegy ki-kivel, hogyan stb. DE az nem mindegy, hogy emberek az intim részeiket mutogatják a szeretet nevében az Andrássy út közepén. Tök mindegy kinek milyen preferenciái vannak a élettárs nemét illetően, de ez undorító. Ez az igazság. Értem én, hogy a szabadsághoz hozzátartozik ez is, de csak mindaddig ameddig a többség értékrendjét/izlését ez nem sérti. Ez sérti. Pont.
Zombi papa
2022. április 26. 08:40
Két buzi utazik a repülőn. Az egyik megkívánja a másikat: - Te, mi lenne, ha kefélnénk? - Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne. - Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd! - feláll a helyéről - Van valakinek ceruzája? Senki nem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok. - Tényleg nem figyelnek ránk! Ezzel aztán jól egymásnak estek. Később az utasok már szállnak ki, a stewardes látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás.Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is. - Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót! - Hát nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe kúrták, hogy csak na...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!