Karácsony Gergely „buszsávos” autóját Pasarétről látták indulni, megkérdeztük a politikust, odaköltözött-e

2022. február 02. 10:25

A Ripost olvasója több alkalommal is egy pasaréti címről látta elindulni a főpolgármester szolgálati autóját, akinek legfrissebb vagyonnyilatkozatában azonban nem szerepel pasaréti ingatlan.

2022. február 02. 10:25
null

Egyik olvasónk az elmúlt hetekben reggelente többször is észrevette Karácsony elhíresült „buszsávos” autóját Pasaréten – írja szerdai cikkében a Ripost. Mint a portál fogalmaz, olvasójuk szerda reggel látta a főpolgármester autóját amint az 5-ös busz megállója felé ment a Gábor Áron utca és a Pasaréti út sarkán, mondhatni az orra előtt hajtott ki a kocsi Karácsonnyal egy elegáns ház kertjéből. Sikerült is lefotóznia (nyitóképünk, és lenti kép) a kihajtó autót.

Fotó: Ripost-olvasó
Fotó: Ripost-olvasó

Megkérdeztük a főpolgármestert

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint Karácsony Gergely is előre megy, nem hátra, azonban a főpolgármester által benyújtott dokumentumban nem szerepel pasaréti ingatlan. Lapunk a Ripost cikke kapcsán a főpolgármesterhez fordult. Megkérdeztük Karácsony Gergelyt, valóban Pasarétre költözött-e? Ott él-e életvitelszerűen?

Amint a főpolgármester válaszol, frissítjük cikkünket.

Frissítés!

Cikkünk megjelenését követően a főpolgármester úr munkatársától a kökvetkező választ kaptuk: „Karácsony Gergely és családja a tavalyi év közepe óta egy 2. kerületi bérelt lakásban él. A főpolgármester erről korábban már maga is beszélt a nyilvánosságban, az előválasztás mindkét fordulójában egy 2. kerületi szavazóhelységben szavazott. A lakást egy magánszemélytől bérlik.”

***

Kapcsolódó

Karácsony kocsija ismét a buszsávban úszta meg a dugót

A korábbi esetet firtató kérdésre a főpolgármester úgy reagált: „nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna”. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Ripost-olvasó

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2022. február 05. 09:14
Kedves Mandiner! Az én segglukamba nem néznétek be?
Sün Balázs
2022. február 02. 23:46
No és miért áll egy taxi a ház előtt, csak nem a főpolgármester fiát várja, hogy elvigye őt Óbudára?
szárma
2022. február 02. 21:30
Nocsak! Urizál Geri? A biciklit hol hagyta?
Walhalla
2022. február 02. 20:20
Most mondja a híradó, hogy a köcsögnek nem volt jó a zuglói családi ház, ezért ismeretlen személytől inkább Pasaréten bérelnek lakást. Gyerünk idióta libsik, melyikőtök hiszi ezt el? :DDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!