Összeütközött két metrószerelvény Kőbánya-Kispestnél

2022. január 22. 10:15

Utasok nem voltak a szerelvényen, személyi sérülés nem történt.

2022. január 22. 10:15
null

A 3-as vonal Kőbánya-Kispest „kihúzó” szakaszán, utasok által nem használt területen péntek éjjel két metrószerelvény ütközött – közölte a BKV szombaton az MTI-vel.

Utasok nem voltak a szerelvényen, személyi sérülés nem történt – írta a vállalat. Egy harmadik szerelvény is érintett volt: benn ragadt az említett területen. Jelenleg a rendőrség, a közlekedésbiztonsági szervezet és a BKV vizsgálja az eset körülményeit. A keletkezett anyagi kár felmérése folyamatban van – írták.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2022. január 23. 12:27
Az egyiket kakigerő, a másikat makikaki vezette?
Newman
2022. január 22. 16:32
Jobbulást, és egészséget mindegyikőjüknek! A HIBÁKAT JAVÍTANI KELL!!
Senki Alfonz
2022. január 22. 15:14
Gázár Jani is szopatja a vonattá felizgatott villamossal a vásárhely-szegedi lakosságot, mert vagy el sem indul, vagy leáll, vagy cammog, vagy kinyílik az ajtó. Most vagy mindkettő legyen tisztességesen a hírek között, vagy ne nevezzétek magatokat médiavalakinek!!!!
Box Hill
2022. január 22. 14:51
Karácsonyt tanult metrót vezetni, hogy legyen megélhetése a jövőben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!