Horn Gyulát „zsidó gyilkosnak”, a Fideszt pedig „zsidesznek” nevezte a Jobbik keszthelyi elnöke

2022. január 10. 08:56

A politikus egy korábbi Facebook-bejegyzésében Dávid-csillagokkal jelölt meg kormánypárti politikusokat.

2022. január 10. 08:56
null

2019-re a keszthelyi ellenzék egyetlen, szerintük „civil” egyesületbe rendeződött össze, melynek neve Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE). Ennek tagja, alelnöke Herold János, helyi vállalkozó is, aki régóta aktív a Jobbik színeiben, és 2021 áprilisa óta a párt helyi elnöke is. A Drót.info portálja szerint

Herold János közösségi oldalát áttekintve minősíthetetlen hangnemű, néhol már idézhetetlen bejegyzésekkel lehet találkozni.

A 2019-ben közös baloldali jelöltként a szerencsi körzetben elbukó Bíró Lászlóhoz hasonlóan Herold is antiszemita bejegyzésekkel politizált.

Jakab Péter pártjának helyi elnöke például egy posztjában a Fideszt „Zsidesznek” nevezi, és azt állítja, hogy „a Fidesz vezetői mindig is zsidók voltak”. Emellett Herold egyes fideszes politikusok neve mellé Dávid-csillagokat is elhelyezett, csakúgy, mint Horn Gyula  neve mellé. Mindemellett Hornt „zsidó gyilkosnak” nevezte, és kifogásolta, hogy a „Fidesz mélyen tisztelgett emléke előtt, állami temetést rendezett” neki.

A nyitóképen Herold János (középen) / Facebook

 

 

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. január 12. 07:12
Mindig nagy a felháborodás a "politikus" bandában, mikor valaki a valóságot igyekszik felfedni. A politikus szégyellné zsidóságát? A zsidók pedig titkolnák az ávós zsidó gyilkosokat és verőlegényeket?
Türelem
2022. január 10. 20:20
MZP elővette a kezébe adott kotta következő fejezetét.......a cél az lett volna, hogy a baloldalivá lett Jobbik szavazóiban felébressze az antiszemitizmust, a Fideszt zsidó pártként mutassa be. Elég olvasni a hozzászólásokat, hogy lássuk, a parázs izzik a hamu alatt, a Keresztapát /Ferit/, a balliberális zsidó értelmiség pártjait pajzsra emelni hivatott áprilisi választásra gyúrók sorában most a náci Jobbik sorakozott fel a tűzvonalban. A Fidesz a zsidó érdekek kiszolgálója, Izrael csicskása...mondják a súgólyukból Sorosék, s itteni zsoldosaik. A balliberális koalíciót meghatározó zsidó értelmiség mély egyetértése, hallgatása mellett. Átölelik a jobbikosokat, annak zsidó pártvezetőjét. Hiszen ez csak egy zsidó jobbikos vezetővel kivitelezhető. A jobbikos zsidó uszítja vérbeli antiszemitáit Orbán ellen. Mit csináljunk mi belgák? A náci szellemiségtől átitatott balliberális koalíció rettegést vált ki egy józan gondolkodású zsidó honpolgárban. Miért hallgatnak a zsidó ellenzéki pártok, a DK, a PM, az LMP, az MSZP, a Kétfarkúak? A balliberális zsidók hallgatnak, meghunyászkodnak, s marad Orbán, aki megvédi a normális, hazáját szerető zsidókat, a családomat. No meg a magyarokat, a globális nagytőke érdekeit kiszolgáló balliberális zsidó elittől. Ez utóbbiak rábólintottak és koalíciós partnerük, miniszterelnök-jelöltjük zsidózására.
Rocktoberi
2022. január 10. 17:41
Mivel a Jobbik elnöke egy proli suttyó így a tagok se maradhatnak le mögötte.
annamanna
2022. január 10. 15:45
"Herold János közösségi oldalát áttekintve minősíthetetlen hangnemű, néhol már idézhetetlen bejegyzésekkel lehet találkozni." Erre nemhogy idézik, hanem bemásolják a képet. Mint azok a papok, akik cölibátusban élnek, és mohón falják a hívek szexuális bűnbánó sztorijait. Vagy akik rámásznak a takarítónőre (Donáth László), mert ő ugye nem számít. Tehát adott egy névtelen szerző. Mellesleg miért is névtelen ez a szerző? Ez nem az első eset hasonló cikkek esetében. Miért nem vállalja fel magát a névtelen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!