Óriás falfestés készül Csepelen a járvány elleni védekezésben részt vevők tiszteletére

2021. augusztus 26. 14:48

A falfelületre 400 liter kültéri falfesték, és 40 liter alapozó kerül fel, a munkálatok előreláthatóan 2 héten keresztül.

2021. augusztus 26. 14:48

„Nem lehetünk elég hálásak azoknak, akik a koronavírus világjárvány elleni védekezés frontvonalában küzdenek. Ők azok, akik a pandémiás helyzet alatt szolidaritásból, emberségből és szolgálatból példát mutatva végezték és szükség esetén végzik alázatosan munkájukat, feladatukat” – írta Borbély Lénárd hivatalos Facebook-oldalán.

Csepel polgármesterének bejegyzése szerint a Nők Magyarországért Klub és Csepel Önkormányzata közös kezdeményezésére egy rendhagyó, mintegy

500 négyzetméteres falfestés készül Csepelen a Kossuth Lajos utca 88-as szám alatti társasház tűzfalára,

megköszönve ezzel a frontvonalban dolgozóknak azt a rendkívüli helytállást, amit a koronavírus-járvány alatti védekezés során tanúsítottak. 

A falfelületre 400 liter kültéri falfesték, és 40 liter alapozó kerül fel, a munkálatok előreláthatóan 2 héten keresztül zajlanak majd, 4-5 fős csapat kezei nyomán. Az óriás falfestés szeptember közepére készül el.
 

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!