Navracsics Tibor a Fidesz Veszprém megyei 3-as számú választókerületének elnöke

2021. július 29. 18:04

Kezdődik a közös munka. Tartsanak velem! – írta közösségi oldalán a korábbi közigazgatási és igazságügyi miniszter.

2021. július 29. 18:04
null

Navracsics Tibor lett a Fidesz Veszprém megyei 3-as számú választókerületének elnöke. A hírt a korábbi közigazgatási és igazságügyi miniszter Facebook-oldalán osztotta meg. 

Kezdődik a közös munka. Tartsanak velem! 

– írta a posztban Navracsics Tibor.

Fotó: Navracsics Tibor Facebook-oldala

A kinevezésről szóló dokumentumot a bejegyzéshez mellékelte a fideszes politikus.

Kép forrása: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. július 30. 11:10
Jó lépés! Navracsics a FIDESZ-hez tartozik, még akkor is hja nem mindenben osztja a véleményt a FIDESZ irányával, DE A FŐ IRÁNYVONAL AZ KÖZÖS! és ez a legfontosabb!!!!
Parm
2021. július 29. 21:40
Egyébként, érdekes, ez a tapolcai körzet, nem a veszprémi. Itt most a Gyurcsány seggnyalójává vált, jobbikos Rig Lajossal kell megküzdeni...
mgi_
2021. július 29. 19:58
Bocs, de nekem ő már nem hiteles. Szürke és gyenge eu-biztos volt (kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztos). Volt néhány Orbánt gyengítő húzása. Nekem ő egy a nem-értem-miért sorban. Vagyis ott ahol pl. Szili Katalin, Pintér Sándor van. (Ja ez utóbbiról: amikor Juhász és Tsai. füttyögtek Orbán Viktor beszéde alatt, Pintér Sándor rendőrsége tehetetlen volt. De milyen tehetségesen végezte munkáját pl. Gyöngyösön, ahol a polgármester megtiltotta a Gyurcsány-ellenes tüntetést, vagy Pécsett, hogy a Gyurcsány-fórumon néhány roma, csak némán fölemeljen néhány transzparenst. Persze lehet, hogy ez csak nekem furcsa. Mindennek ellenére, amíg nincs jobb: Hajrá Navracsics, dolgozz Navracsics!
Belakiss
2021. július 29. 19:38
Akkor talpnyaló és korrupt Fenyvesi elvtársnak (nertársnak) vége?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!