Fluor: Az ellenzék nem érti az emberek nyelvét

2021. július 02. 11:53

„Ha egy hangosítást nem tudsz megoldani, akkor mi lesz veled később?” – szegezi a kérdést ellenzéki politikusoknak az énekes.

2021. július 02. 11:53
null

Fluor Tomi a Telex interjúműsorában beszélt arról, hogy az ellenzék szerinte nem kommunikál jól. Mint mondta, „az ellenzéki arcok nem értik a tömeg nyelvét. Egyszerűen nem tudják, hogy kell az emberek nyelvén beszélni”.

Szar a hangosítás, nem hallod. Ha egy hangosítást nem tudsz megoldani, akkor mi lesz veled később?”

– tette fel a kérdést az ellenzéki politikusoknak Fluor.

Az énekes hangsúlyozta azt is, hogy az ellenzéknek szerinte nincs jó kampánytémája. 

Tényleg, négynapos munkahét? Ez a kampányotok, baszdmeg?”

 Fluor a gyermekvédelmi törvény kapcsán azt mondta: a melegellenesség „primitiv, tuskó, ostoba aljas, suttyó dolog”, de érti, mert „az országnak van egy ilyen része”.

Nekem egyáltalán nem tetszik, amit csinál az ellenzék”

– fogalmazott az énekes, hozzátéve: hiányolja az Orbán Viktorhoz hasonló karakteres vezetőt is az ellenzékből. Azt is hozzátette, hogy Gyurcsányt sem érti, mit akar még egyáltalán a politikában.

A teljes beszélgetést megtekintheti itt: 

Nyitókép: YouTube

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2021. július 03. 11:02
Nos, mivel a magyar egy mágikus nyelv, és csak az tud igazán jól megszólalni így, aki ténylegesen magyarnak érzi magát, innentől kezdve talán érthetővé válik, miért nincs az ellenzéknek igazán jól beszélő, az "emberek nyelvén" tudó politikusa. Néhány szocialistát, momentumost hallva tényleg az jut az ember eszébe, hogy "ezek nem magyarok". A helyesírásukat már meg sem említve. A buzitéma ilyen szintű felkarolása meg az utolsó koporsószög beverése volt az ellenzék jövő évi választási esélyeit illetően.
kohazi
2021. július 03. 07:16
Bunyik! te sem érted a nép nyelvét.
TAVIROZSA
2021. július 02. 20:23
Miért "melegellenes" kiskorúak szexuális felvilágosításának szülői felügyelete, illetve - szintén gyermekek számára- a szexuális érdekességek népszerűsítésének tilalma? 18 éven felüliek magánéletét nem érinti a törvény!!
silenceCZ
2021. július 02. 16:56
Halogén Tamás próbál tanácsolni a mosléknak? :-DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!