A szombati Pride miatt közlekedési korlátozásokra kell számítani

2021. július 22. 18:30

Délután 13:00 és 17:30 között lesznek jelentős közlekedési változások.

2021. július 22. 18:30
null

Jelentős közlekedési változások várhatók szombaton a Budapest Pride felvonulás miatt. A korlátozások délután 13:00 és 17:30 között a Deák Ferenc tér, a Kiskörút, a Szabadság híd, a Szent Gellért rakpart és a Tabán útvonalon várhatók. 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményében erre az időszakra a lezárások miatt a belvárosban közlekedőknek a kötöttpályás közösségi közlekedést, elsősorban az M1-es, M2-es és M4-es metrók, valamit a megszokottnál sűrűbben közlekedő a 4-es és 6-os villamosok igénybevételét javasolja. 

Közúti közlekedési változások:

  • Délután egytől várhatóan négyig nem lehet behajtani a Bajcsy-Zsilinszky útra az Andrássy út és József Attila utca kereszteződésétől, majd tovább a Károly körútra, az Astoriáig.
  • Délután három és négy között − az indulás függvényében − előreláthatólag harminc percre lezárják a Károly Körút, a Kossuth Lajos utca, a Rákóczi út és a Múzeum körút csomópontját az Astoriánál.
  • Délután háromtól várhatóan fél ötig a Múzeum körút−Kálvin tér−Vámház körút−Fővám tér−Szabadság híd szakaszra nem lehet behajtani.
  • Délután négytől előreláthatólag fél hatig lezárják a Szent Gellért rakpartot, a Döbrentei teret és a Krisztina körút egy szakaszát.

Közösségi közlekedési változások is várhatók:

  • Délután egy és fél öt között a Deák Ferenc tér−Károly körút−Astoria−Múzeum körút−Kálvin tér−Vámház körút−Fővám tér−Szabadság híd útvonalat lezárják.
  • A menet elhaladásának idejére az Astoria, Kálvin tér és Fővám tér csomópontokat zárják le.
  • Délután négy és fél hat között a Szent Gellért rakpart, a Döbrentei tér és a Krisztina körút kerül lezárás alá.

Képünk illusztráció. Fotó: Ficsor Márton

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2021. július 24. 16:21
Ideje lenne már ezt a közbotrányt kitiltani ebből az országból. Semmi keresnivalója ennek a fasz ámerikai hülyeségnek errefele.
reflex2
2021. július 24. 12:06
Fedezékbe!!!
marica61
2021. július 23. 13:23
GERI BIZTOS BISZTOSITJA A VÁROSHÁZA PARKOLOJÁT A HOLLAND RENDSZÁMU AUTOKNAK
marica61
2021. július 23. 13:21
A BALATON FELÖL ÉS A NYUGATI HATÁR FELÖL SZÁZÁVAL JÖNNEK A PRIDRE A HOLLAND RENDSZÁMU AUTOK. ELÖSZÖR ARRA FIGYELTEM FÖL,HOGY KIK EZEK A PIROS ZÁSZLOT LOBOGTATO AUTOK. AZTÁN ÉSZRE VETTEM,HOGY MIND HOLLAND RENDSZÁMMAL RENDELKEZIK.KELL A LÉTSZÁM BÖVITÉSE MERT HA CSAK MAGYAROK VENNÉNEK RAJTA RÉSZT SZINTE BIZTOS,HOGY AZ 500 FÖT SEM ÉRNÉ EL- AZ 1000-T IS CSAK A MOSLÉK KOALICIO TAGJAIVAL ESETLEG
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!