Kisiklott a 42-es villamos Kispesten

2021. június 12. 20:34

Eddig tisztázatlan körülmények között siklott ki szombaton reggel az Ady Endre úton a Shopmark bevásárlóközpont oldalában – olvasható a baleset-info.hu-n.

2021. június 12. 20:34
null

A baleset-info.hu számolt be róla, hogy kisiklott a 42-es villamos Kispesten. A képen látható villamos eddig tisztázatlan körülmények között siklott ki szombaton reggel Kispesten az Ady Endre úton a Shopmark bevásárlóközpont oldalában. 

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület Facebook-oldalán így kommentálta az esetet: 

„Beígérték, mert virítani kell, lássák a népek hogy dolgozunk, hát ráküldték az alacsonypadlós tuját a 42-es vonalára.

Ahol nem igazították hozzá az új járművekhez a pályát. Pedig nem ártott volna... »Tisztázatlan körülmények«, ugye...”

Kép forrása: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. június 13. 11:44
Tarlós idejében folyamatosan újÍtották fel a villamos pályákat. Most meg folyamatosan lopják a főváros pénzét. A Budapestiek egy szép napon arra fognak ébredni,hogy a város kasszája kong az ürességtől.
files32
2021. június 13. 09:56
Milyen jó látni amikor a fideszbirkák a műszaki hibába belelátják a politikát.
cutcopy
2021. június 13. 09:25
Ilyen amikor műszaki emberek helyett bürokrata csinovnyikokat neveznek ki városvezetőnek, ez volt Demszky alatt a Combinoval, a metrókocsikkal és rengeteg egyéb mással..
Szerintem
2021. június 13. 08:56
Dominó elv. Kisiklott a főváros, kisiklott a BKV, kisiklott a villamos. A lényeg, hogy jól megtömjék a zsebüket közpénzből a moslékok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!