Fluor Tomi: Nem vagyok egy melldöngető hazafi

2021. június 18. 11:52

Az énekes azt mondta, az ő identitását „nem a földrajz határozza meg”.

2021. június 18. 11:52
null

Interjút adott Fluor Tomi a 168 Órának, ahol többek között szóba került, hogyan élte meg a karantént, hogyan éli meg magyarságát, és milyen országot képzel el. 

Mint az énekes fogalmazott, alapvetően zenélni szeret, „csak közben vannak olyan témák, amikről azt gondolom, lehet véleményem”. Hozzátette ugyanakkor, hogy mostanság már inkább visszafogottabban fogalmaz, mert, mint mondta,

Ha hatalmas pöcsöt rajzolok Erdogan fejére, az bár kellően aktivista és figyelemfelkeltő, de félrecsúszhat az üzenet vagy át sem megy.”

Az énekes arról is beszélt, hogy „összemosni a pedofíliát és a homoszexualitást annyira szint alatti, méltatlan, gonosz és tuskó dolog, hogy arra szavak nincsenek.” Fluor szerint „az ellenségkép már bejött ennek a kormánynak”, ami viszont „az embereknek is hibája.”

Nem vagyok egy melldöngető hazafi, nem a földrajz határozza meg az identitásom”

– válaszolta arra a kérdésre, hogy miképp gondolkodik a magyarságáról, hozzátéve: nem szereti, „mikor megmondják, hogy mitől vagyok igazi magyar, pláne, ha utálathoz kötik”.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2021. június 20. 06:51
Te egy tehetsegtelen kis buzi vagy .......
kontyos
2021. június 20. 02:02
"Nem vagyok egy melldöngető hazafi"...azt tudjuk...fax szopó buzi vagy...
Lolka-Bolka
2021. június 19. 20:00
Hat persze mert egy locsog vagy .... nulla . Nulla vagy
simonvitéz
2021. június 19. 10:21
Te semmilyen hazafi nem vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!