Ellopta, aranyszínűre festette, majd visszavitte a biciklit a tolvaj

2021. június 01. 18:00

A férfi ittassága miatt nem volt kihallgatható állapotban, arra csak másnap került sor.

2021. június 01. 18:00
null

A somogy megyei rendőrséghez 2021. május 30-án délután kerékpárlopásról érkezett bejelentés – írja a Police.hu A sértett elmondta, hogy aznap reggel letámasztotta kerékpárját egy üzlet előtt, majd amikor később visszament, akkor azt tapasztalta, hogy biciklit valaki aranyszínűre átfestette. A balatonföldvári rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akinél megtalálták a festékszórót is. A férfi ittassága miatt nem volt kihallgatható állapotban, arra csak másnap került sor.

A nyomozók a 43 éves helyi lakost lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a Balatonföldvári Rendőrőrsön, melynek során a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy többedmagával az üzlet mellett italozott előző nap reggel, és akkor vette észre a biciklit. Hazatekert vele, majd otthonában átfestette, sárvédőt és lámpákat is szerelt rá. Később újra inni akart, ezért visszament az ismerőseihez, ekkor a kerékpárt pont ugyanoda támasztotta le, ahonnan ellopta.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. június 02. 17:10
Surányi m NB I...
kunfia
2021. június 01. 20:18
Olvasom,hogy "ellopta",rögtön Viktorunkra gondoltam,de aztán a visszavitténél rájöttem,hogy a cikk nem róla szól.
C.Dömötör
2021. június 01. 19:35
Tündéri. Ez már Rejtői, vagy méginkább Hrabali. Sárvédőt és lámpát is szerelt rá, és ugyanoda tette vissza. Ilyet kitalálni se lehet.
nyúlgerinc
2021. június 01. 18:30
Nyugtassatok meg, hogy nem a Jakab Peti volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!