A piros lámpán hajtott át Karácsony Gergely

2021. május 20. 19:51

A főpolgármester ezúttal kerékpárral menekült a kérdések elől.

2021. május 20. 19:51
null

Ahogy korábban mi is megírtuk, a napokban Dunaújvárosban tartottak közös sajtótájékoztatót az ellenzéki pártelnökök, ahol Karácsony Gergely a doktori végzettségét firtató újságírói kérdésre válasz helyett azt mondta a sajtó képviselőjének: „Szégyellje magát!”

Most a főpolgármester a budapesti Deák Ferenc téren tartott egy sajtónyilvános eseményt, ahol ismét a doktorijáról és a Dunaújvárosban történtekről kérdezték volna, de nem válaszolt. Karácsony Gergely végül kerékpárral hagyta maga mögött az őt kérdező újságírókat, eközben átment egy piros lámpán és majdnem egy fotóst is elütött.

Nyitókép: Facebook

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
naftalinernő
2021. május 21. 18:35
Most, hogy felhívták geri figyelmét a közlekedési lámpák létezésére, szerintem le fogja szereltetni az össze lámpát, mi a francot villognak azok ott? Különben is zavarják őt a biciklizésben, az autósok meg közlekedjenek úgy, ahogyan tudnak, ő úgysem fogja sohasem letenni a jogsit.
kovsa
2021. május 21. 15:21
Van egy régi vicc. Család sétál az állatkertben, apa, anya, gyerek. Gyerek: - Apa, az milyen állat? Apa: - mit tudom én. Gyerek: - Apa, mit eszik az az állat? Apa: - mit tudom én. Gyerek: - Apa, hol őshonos az az állat? Apa: - mit tudom én. --- Anya: Hagyd már apádat, ne zaklasd azzal a sok kérdéssel! Apa: Hagyd csak, had kérdezzen! Azzal tanul a gyerek. Szóval kérdezni szabad, de hogy lesz-e válasz az már egy más dolog.
elfújta az ellenszél
2021. május 21. 15:20
Ez a nő a képen Karácsony mellett a felesége? Elfoglalják az összes bicikli- és gyalogos sávot
Okoskodó
2021. május 21. 14:45
Hogy a fenébe tudott ez megtanulni bringázni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!