Parizer helyett fenyegetőzés

2021. február 23. 07:40

A Jobbik elnöke szerint ami történik, az a hatalommal való visszaélés.

2021. február 23. 07:40
null

Jakab Péter ma reggel nem számolt be arról, hány szelet parizert evett, viszont megfenyegette azokat, akik megszavazták a veszélyhelyzet meghosszabbítását. A Jobbik elnöke Facebook-posztjában azt írta: „Fontos, hogy tegnap ki hogyan szavazott Orbánék újabb 90 napos felhatalmazásáról. Aki ugyanis erre igent mondott, annak ezért is felelnie kell a kormányváltás után. Ami történik, az a hatalommal való visszaélés.”

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. február 23. 15:31
Jakab, szaros maradt az orrod, nyalogasd azt is tisztára!
Peppa
2021. február 23. 12:44
A kurva anyádat fenyegesd, te büdös proli Jákób.
Bitrex®
2021. február 23. 12:11
A Jobbik mindig is az egykori MSZP szavazóbázisán élősködött, annak is azon a részén, amelyik pszichológiai értelemben az egykori nyilas szavazóbázis utódjának volt tekinthető. A dolgozni nem szerető, a vállalkozáshoz lusta és buta lumpenprolinak mindegy volt, hogy ki az, aki kifejezi életérzéseit a politikában. Ezeknek az embereknek az irigységen alapul a világnézetük, és nem csak a gazdagokat gyűlölik, hanem a munkájából élő tehetséges középosztályt is. A Jobbik is csak egy, a középosztály halálos ellenségei közül. Röhejesek, gyávák és ostobák, mint egykor a nyilasok, de könnyen véres lesz a kezük, ha túlerőben vannak.
Bitrex®
2021. február 23. 11:48
"Jakab Péter újszerű jelenség a magyar politikában, először fordul elő, hogy profi módon népszerűsítenek egy politikust azon az alapon, hogy ő egy közönséges büdös bunkó. Ráadásul Jakab Péter önazonos magával, szeret az lenni, ami. Személyében a magyar szériabunkó végre olyan politikust kapott, akihez képest Horn Gyula értelmiségi, Gyurcsány Ferenc pedig önreflexív, mértéktartó csapatember, minden nárcizmus nélkül."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!