Ötezer doboz cigarettát találtak a pénzügyőrök

2021. február 22. 09:14

Ötezer doboz, több mint hatmillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak a pénzügyőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Barabás és Beregdaróc között egy bokros területen.

2021. február 22. 09:14
null

A pénzügyőrök a rendőrökkel közösen tartottak zöldhatár-ellenőrzést Barabás és Beregdaróc között, amikor három emberre lettek figyelmesek- olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfői, az MTI-hez eljuttatott  közleményében.

Ketten, miután észrevették az ellenőrzést, Ukrajnába menekültek, egyiküket azonban sikerült elfogni. 

A NAV munkatársai ezután egy bokros területen elrejtve ötezer doboz adózatlan cigarettát találtak. Az elfogott férfi ellen költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt feljelentést tettek, a cigarettát pedig lefoglalták - írták.

(MTI)

(Címlapkép: Vámtisztviselők elkobzott, cigarettával teli dobozokat semmisítenek meg. Fotó: MTI/EPA/Antonio Dasiparu)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2021. február 22. 19:04
De, elégetem, de nem hiába.:-))
kovatselemer
2021. február 22. 12:01
Nem tudom, hogy ki volt az a MTI-s faszkalap, aki a fenti képet rakta be illusztrációnak. Jó lenne, ha ilyen barmok nem dolgoznának ott!
nyugalom
2021. február 22. 11:36
Működtetik a cigibányát!
u.cserkész
2021. február 22. 11:22
Dohányos vagyok, na ez egy nagy pofátlanság, elégetni a bagót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!