Sokkoló videó a Károly körúti balesetről

2020. november 04. 12:29

Sokaknak ismerős lehet a helyszín, még szerencse, hogy nem voltak mások az utcán.

2020. november 04. 12:29
null

Vasárnap hajnalban egy jogosítvány nélkül vezető autós hajtott nagy sebességgel Budapesten a Károly körúton, majd a kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett és az oszlopnak csapódott – írta meg az Index. Az ütközés ereje teljesen összeroncsolta az autót. A 17 éves sofőr a helyszínen meghalt, 14 éves utasát életveszélyes állapotban szállították kórházba. A balesetben elhunyt fiatal jogosítvány nélkül vezetett. A rendőrség most kiadta azt az elrettentő videót, amit a környéken lévő térfigyelő kamerák rögzítettek a baleset körülményeiről.

A rendőrség orvos szakértő bevonásával vizsgálja, hogy a sofőr és utasa egyáltalán használta-e a biztonsági övet – írja a police.hu. A Blikk az autó 14 éves utasáról azt írta, hogy a kórházban sikerült stabilizálni az állapotát. Szüleit csak vasárnap délután értesítették. Addig azonosítani sem sikerült, mert nem voltak nála iratok – írja az Index.

Kép forrása: Youtube

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2020. december 15. 06:37
Természetes szelekció
egy genetikusanalattvaló
2020. november 04. 20:07
"Szeretnénk kérni a rendőrséget, hogy mutassa be nekünk a térfigyelő kamerák képeit! Csak úgy tudjuk elképzelni, hogy Attika kikerült egy járókelőt, és azért csapódott az oszlopba! Nem kérünk pénzt, nem kérünk kártérítést, csakis az igazság érdekel bennünket! Mindenképpen tudni szeretnénk, hogy mi történt - szögezte le a közeli hozzátartozó" A Bors cikke szerint. Miért is kérhetne pénzt? Már a gondolat felvetését sem értem. A baleset okozója: Jogosítvány nélkül vezetett. Piros jelzésnél gyalogátkelőn hajtott át. A megengedett 50 km/h sebességet jóval túllépve száguldott. Saját képességeit és tapasztalatát még nagyobb mértékben túllépve vezetett.
nippur
2020. november 04. 19:54
Jól be lehetett drogozva, ott volt mellette a csaj, akinek vagánykodni akart, aztán megnőtt a bátorsága. Pestnek 90%-a meg amúgy libsi (komcsi).
annamanna
2020. november 04. 15:58
Volt pl olyan eset, hogy egy részeg cigányzenész (a 100 tagúnak is tagja volt régebben) el akart lopni egy kocsit, de sajnos a tulaj is pont ott volt, egy fiatal nő, vmi színházi ügyelő, és belekapaszkodott a kocsi ajtajába. Végül felborultak, a kocsi rázuhant a nőre, aki szörnyethalt. Ez jutott eszembe, mert szerintem a kocsi itt is lopott lehetett, a srác meg "szintén zenész".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!