Két társaság vitatkozott össze Baranyában, egy férfi a levegőbe lőtt

2020. július 04. 21:06

Nem sérült meg senki.

2020. július 04. 21:06

Nyolc embert állított elő a rendőrség szombaton Szentlőrincről, ahol két társaság vitájában egy 32 éves férfi a gáz-riasztófegyverét is használta – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták: szombat délután egy férfi bejelentette a rendőrség ügyeletén, hogy Szentlőrincen többen megtámadták. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy két társaság egy korábbi nézeteltérés miatt keveredett vitába egymással, amelynek során a bejelentő, egy 32 éves kacsótai férfi gáz-riasztófegyverrel a levegőbe leadott egy lövést, de nem sérült meg senki – tették hozzá. Az esettel összefüggésben a helyszínről bűncselekmény gyanúja miatt nyolc embert állítottak elő, az eset körülményeit a szigetvári rendőrkapitányság vizsgálja.

(MTI)

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2020. július 05. 07:41
Tuti magyarok voltak. Senkit nem késeltek le, és volt olyan hülye, hogy bejelentést tett a rendőrségen...:-) Na most majd az évekig tartó jogi hercehurca alatt rájön, hogy teljesen felesleges a "magyar" rendőrséghez fordulni:-)
Knerten
2020. július 04. 22:21
Cigányok.
zakar zoltán béla
2020. július 04. 21:39
durr
3M..
2020. július 04. 21:13
Tehát nem szúrtak le senkit és csak a levegőbe lőttek. Ezek minden bizonnyal magyarok voltak. Remélem mihamarabb rendezték a pillanatnyi nézeteltérést. Nyomozás lezárva. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!