Szél Bernadett úgy érzi, túl sok levelet kap a dudálás miatt

2020. június 03. 09:29

A politikus közösségi oldalán fejezte ki nemtetszését a rendőrségi megkeresések miatt.

2020. június 03. 09:29

„Sorra jönnek a levelek a rendőrségről a Kásler-terv elleni dudálós véleménynyilvánítás miatt: bár a helyszínen minden esetben lemondtam a mentelmi jogomról, most újra ezt kérik — minden esetre külön-külön. Egyre többen látjuk, hogy a kettős mérce iskolapéldája volt, ahogyan a rendőrség viselkedett a Deák téren vs a Clark Ádám téren” – írta Szél Bernadett és hozzátette:

„A helyzet az, hogy a kormányt mi, akik az egészségügyi és a gazdasági válság emberközpontú kezeléséért léptünk fel, rettentően zavarjuk. Nem bírják a kritikát és semmilyen erkölcstelen módszerről sem riadnak vissza annak érdekében, hogy elhallgattassanak minket. Mindig abban hittem, hogy az egészségügy, az oktatás és a szociális biztonság nem szorítható háttérbe – és ezzel nem vagyok egyedül. A világ eseményei a mi gondolkodásunk helyességét támasztják alá. Most csak remélni tudom, hogy nem fogunk túl drága árat fizetni azért, hogy a jelenlegi politikai vezetők nem értik, sőt nem is érdekli őket, mennyire alapvető, gyökeres változásra van szükség. De remény nagyon is van – és amíg mi mind kitartunk, lesz is. És ez minden változás alapja.”

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2020. június 03. 23:30
Bal-Szél...
Megtalálta
2020. június 03. 21:51
Dögölj meg.
Krupp Skya
2020. június 03. 18:10
Jobb lett volna ha rátérdelnek a fejedre?
Sulammit
2020. június 03. 16:09
Téged nem lehet elhallgattatni, most is kettő van belőled.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!