Elkészültek az új Natnak megfelelő tankönyvek

2020. június 17. 12:05

Augusztus elsején kezdik meg kiszállításukat az iskolákba.

2020. június 17. 12:05

Elkészültek a módosított Nemzeti alaptantervnek (Nat) megfelelő új tankönyvek – jelentették be szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár közölte: a tankönyvek határidőre elkészültek, pdf-formátumban a tankönyvkatalogus.hu oldalon valamennyi rendelkezésre áll. Júniusban és júliusban esedékes legyártásuk után augusztus elsején megkezdik kiszállításukat az iskolákba – tette hozzá.

Hangsúlyozta: a tankönyvekre a jól használhatóság mellett a nemzeti elkötelezettség, a gyermekközpontúság és a 21. századi modernitás egyaránt jellemző. Sipos Imre, az Oktatási Hivatal tartalomfejlesztési és tankönyvkiadási elnökhelyettese elmondta, hogy a 61 tananyagfejlesztésből 11 új és 50 olyan tankönyv született, amelynek volt korábban tankönyvi előzménye.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2020. június 17. 20:49
Remélhetőleg, ifjúságunk holokausztképzése hangsúlyozott szerepet kapott a az új n e m z e ti alaptantervben!
Mich
2020. június 17. 13:49
Megint pofára estek a Moslék pártiak. Duplán.
Emmanuel Goldstein
2020. június 17. 12:59
A NAT használhatatlan szemét. Vissza kell vonni, mielőtt teljesen szétcseszi a közoktatást.
néhai Ch.Pilot
2020. június 17. 12:37
De. Mi (a jobb kéz) pontosan tudjuk, mit csináltok ti (a bal). És sírva nevetünk rajta. Retard Europe! Black Likes Murder
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!