Az LMP bezárná a plázákat is

2020. március 14. 16:15

A párt szerint az iskolák bezárása miatt a tanulók egy része közösségi tereken töltené az idejét.

2020. március 14. 16:15

Az iskolákkal együtt hétfőtől be kell zárni a plázákat is, csak a gyógyszertáraik és az élelmiszerboltjaik maradjanak nyitva – írta az MTI-hez eljuttatott szombati közleményében az LMP.

Az ellenzéki párt szerint az intézkedésre azért lenne szükség, mert az iskolák bezárása miatt a tanulók egy része közösségi tereken töltené az idejét.

Biztosítani kell ezért azt is, hogy a szülők otthon maradhassanak a gyermekeikkel, és ne érje őket anyagi hátrány emiatt – javasolja a kormánynak és a munkáltatóknak az LMP.

(MTI)

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2020. március 15. 11:48
normalis orszagukban a nyuggereket korlatozzak https://www.bbc.co.uk/news/uk-51895873 mondjuk angliaban nincs kozvetlen nyugger politikai seggnyalas az altalanos alacsony allami nyugdij miatt
eligold
2020. március 14. 21:50
Nem tudom kint kellene nyakon verdesni, de ez a hülyeséginagyotmondó verseny, kezd az agyamra menni!! Bezárni a plázákat?? Minek? A vonaton, buszon, villamoson, metrón, héven, hajón, repülőn, sokkal közelebb kerülhetek az emerekhez. Kis sem tudom őket kerülni. Ha már ennyire szabályozni akarnak, akkor biztiboyokat az ajtóba, és egyik bejáraton csak be, a másikon csak ki, és négyzetméterre meghatározva, hogy a Nyír Plázában max 117 ember lehet bent egyszerre. Aztán erre kelljen ügyelni. Minden szolgáltató megtalálható a plázákban. Éttermek, boltok, stb. Aki egészséges az mi a búbánatot csináljon?
balbako_
2020. március 14. 20:50
Az LMP-t is be kéne csukni karanténba.
táltos
2020. március 14. 19:35
"az iskolák bezárása miatt a tanulók egy része közösségi tereken töltené az idejét." Azért kardoskodtak, hogy zárja már be a kormány az iskolákat, most meg azon nyavalyognak, hogy a plázákban fognak csavarogni a fiatalok. Van ezeknek egy csöpp eszük is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!