Csaknem negyven határsértőt tartóztattak fel Baranyában

2019. november 30. 09:06

A férfiakból álló csoport tagjai szír, indiai, palesztin, pakisztáni és afgán állampolgároknak vallották magukat.

2019. november 30. 09:06

Harminckilenc határsértőt tartóztattak fel a Baranya megyei Kislippónál péntek éjjel – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A férfiakból álló csoport tagjai szír, indiai, palesztin, pakisztáni és afgán állampolgároknak vallották magukat és sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni – közölték.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) arról adott tájékoztatást, hogy pénteken a rendőrök és a katonák 100 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, majd kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mingtilift
2019. december 02. 13:28
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
alpayre
2019. december 02. 03:05
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
gonterl
2019. december 01. 07:58
Valamikor ez a kis ország befogadta a Lengyel, a Görög menekülteket, méghozzá úgy, hogy azok megtarthatták nemzeti identitásukat, mert nem szétszórva, hanem önálló falvakba telepítettük őket. Most nem fogadjuk be a valami elől menekülőket, inkább vissza küldjük őket a határainkon túli magyarokhoz. A menekülők azt érzik, hogy két magyar labdázik velük. Az egyik ide, a másik vissza dobja őket a feladónak. Ha az áramlást bármivel elzárjuk, akkor a nyomás előbb utóbb meghaladja a zár állóképességét.
raxemte
2019. december 01. 07:51
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!