Négy kulcsjátékos is hiányozni fog a horvátok elleni meccsen

2019. október 07. 08:39

A Salzburgban játszó Szoboszlai Dominik is sérüléssel küzd.

2019. október 07. 08:39

A szlovákok elleni mérkőzés után már tudni lehetett, hogy Baráth Botond és Nagy Ádám eltiltás miatt nem léphet majd pályára a horvátok elleni labdarúgó Eb-selejtezőn – írja az Index.

Emellett a Salzburgban játszó Szoboszlai Dominik is kiesett, mert megsérült a Liverpool elleni BL-meccsen, ahol egyébként 4-3-ra kaptak ki a címvédőtől. Végül pedig Pátkai Máté sem egészséges, így ő sem lép feltehetően majd pályára.

Ők mind a négyen ott voltak a világbajnoki ezüstérmes Horvátország 2-1-es legyőzésénél. Hiányuk nagyban meg fogja nehezíteni Marco Rossi dolgát. A kapitány így nyilatkozott: „Ideálisnak semmiképp sem nevezném a helyzetet. Ha most elkezdenék keseregni, azzal nem javulna a helyzet. Az a dolgunk, hogy az egészséges kerettagokat készítsük fel a lehető legjobban az előttünk álló cseppet sem könnyű feladatokra, ők pedig ezeket a lehető legjobban megoldják.”

A keretből még Bese Barnabás és Tamás Krisztián sem egészséges, így Ferenczi János behívása mellett döntött a szakmai stáb.

A magyar csapat csütörtökön 20.45 órakor lép pályára Splitben, vasárnap pedig 18 órától játszik az azeriekkel a Groupama Arénában. Utóbbi zártkapus mérkőzés lesz, de 14 éven aluliak ott lehetnek majd a lelátón.

Az E csoportban öt fordulót követően a horvátok állnak az élen tíz ponttal, őket követik a szlovákok és a magyarok kilenccel. A walesiek a negyedikek hat ponttal, de ők eggyel kevesebb mérkőzést játszottak, míg az utolsó helyezett azeriek öt találkozón mindössze egy pontot szereztek.

(Index, MTI)

(A kép forrása: Origo)

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trouposed
2019. október 09. 17:08
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
gyaloggos
2019. október 07. 15:01
A HELYZET az, hogy a horvátok ellen nincs esélyünk. TISZTESSÉGESEN küzdeni, ennyi.
Senior
2019. október 07. 12:08
1.) Továbbjutás esélye sajnos annyi mint árnyéknak délben. 2.) A kispesti "politikus" balhéit nyomatja a kormány TV ezerrel, de Borkairól mélyen hallgat.
brabant89
2019. október 07. 12:08
A hiányzók még jobban rontják amúgy sem erős esélyeinket a horvátok ellen. De egy vereség a világbajnoki ezüstérmes otthonában, az bőven belefér. Azzal, hogy itthon legyőztük őket, a válogatott a horvátok ellen már túlteljesített. Nem hinném, hogy bárki is 3, pláne 3-nál több ponttal számolt volna a horvátok ellen. A szlovákoktól nem lett volna szabad kétszer kikapni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!