Horváth Tamást indítja a Fidesz a XVII. kerületben

2019. augusztus 13. 12:23

Riz Levente betegsége miatt lép vissza a kampánytól – ezt maga a kerület jelenlegi polgármestere jelentette be Facebookon.

2019. augusztus 13. 12:23

Közösségi bejegyzésében Riz arról írt: szándékai „ellenére a betegséggel vívott” küzdelme „még több energiát kíván, ezért most kizárólag” a gyógyulásra, valamint a családjára koncentrál, amikor visszalép a polgármester-jelöltségtől. 

A bejegyzésből kiderül, hogy helyette Horváth Tamás indul a Fidesz-KDNP színeiben: róla Riz megjegyzi posztjában, hogy „eddig is megbízhatóan és alázattal végezte munkáját a kerületi polgárokért”, ezért biztos benne, hogy „Rákosmente vezetése jó kezekben lesz nála”.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Óbor Dezső
2019. augusztus 14. 09:03
Isten áldja meg az életedet, és segítsen a gyógyulásodban, kedves Levente.
Fideszes gentleman
2019. augusztus 13. 17:53
Sajnálom, kiváló polgármester, rengeteget fejlődött alatta a kerület.
kispufi
2019. augusztus 13. 14:06
Én elhiszem, hogy Riz beteg. Azt is, hogy Kriza is. De kicsit furcsa ez a járvány. Posztra és pártállásra támad.
lendvaiildiko
2019. augusztus 13. 14:02
Ríz Levente fordulatot hozott a XVII. kerület fejlődésében. Adja Isten, hogy ezek után is tovább fejlődjön a kerület. Horváth Tamás jó utód lehet. Azt mindjátok, mi nem volt még Gy Német Erzsi? Isten óvja a kerületet tőle....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!