Különleges bögrével lepték meg Kunhalmi Ágnest

2018. június 26. 13:41

Kunhalmi úgy érzi, a debreceniek megismerték őt.

2018. június 26. 13:41

Kunhalmi Ágnes az alábbi képet tette közzé Instagram-oldalán a következő szöveg kíséretében: „Pedig én nem is ismertem Horn Gyulát, mégis sikerült a leginkább hozzám illő idézeteket választani. Úgy hiszem, hogy a debreceniek és a Hajdú-Bihariak megismertek engem. Köszönöm ezt a nagyon kedves és megható ajándékot! :)”

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2018. június 27. 13:10
"Fővillágosudott az egísz ország, szóú szerint, a legszorossabb értelembe..." https://www.youtube.com/watch?v=9-IuYrHC2TQ
fogas paduc
2018. június 27. 12:26
Füvezzél csak aranyoskám, mert akkor legalább szépen mosolyogsz. https://www.youtube.com/watch?v=TCQK_yxYO9A
nyugalom
2018. június 26. 20:21
Primadonnat jatszik, pedig csak egy lozungos, sipitozo kofa.
Babivadász
2018. június 26. 17:14
Horn Gyula miniszterelnök úr komoly , nyugaton is elismert, megbecsült politikus volt és nem egy macskajancsi! Ha ő vezette volna az országot az elmúlt években teljesen más lenne az ország megítélése. Melyik politikus ért el hasonló eredményeket pályafutása során mint ő? "Horn Gyula jelentette be azt is, hogy 1989. szeptember 11-től a magyar hatóságok átengedik a nyugati határon a Német Demokratikus Köztársaság (NDK) azon állampolgárait, akiket Ausztria vízum nélkül hajlandó fogadni. A határ október 7-ig állt nyitva. A döntés bejelentésekor mintegy hatvanezer keletnémet volt Magyarországon. Ez a határnyitás jelentős mértékben járult hozzá a keletnémet rendszer bukásához és a későbbi német újraegyesítéshez. Külügyminiszterként ő készítette elő és 1990 márciusában ő írta alá a magyar-szovjet csapatkivonási megállapodást. A rendszerváltás korának magyar politikusai közül, beleértve a polgári ellenzék képviselőit is, elsőként vetette fel Magyarország lehetséges NATO-tagságának témáját, illetve az Európai Unióhoz való csatlakozás ügyét."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!