Doppingvétség miatt eltiltották Pars Krisztiánt

2018. április 10. 18:09

„Valójában az egész életemnek egy nagyon nehéz pillanatában hoztam egy rossz döntést, amit soha nem tudok megbocsátani magamnak” – mondta Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető, miután másfél évre eltiltották doppingvétség miatt.

2018. április 10. 18:09

Doppingvétség miatt másfél évre eltiltották Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvetőt. A 2012-es londoni játékok aranyérmesét január 13-án Szombathelyen ellenőrizték, mintájában pedig tiltólistás anyagot találtak. A doppingbizottság kedden 2019 júliusáig tiltotta el őt, mivel elfogadta az atléta érvelését, mely szerint az anyag teljesítményfokozásra nem alkalmas, és csak a versenyidőszakban minősül tiltottnak.

„Rettenetesen szégyellem azt, ami történt. Sportolói pályafutásomnak, de valójában az egész életemnek egy nagyon nehéz pillanatában hoztam egy rossz döntést, amit soha nem tudok megbocsátani magamnak” – nyilatkozta büntetésének kihirdetését követően a 36 éves dobó az SzPress Hírszolgálatnak.

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2018. április 10. 23:37
A doppingszereket főleg az amerikaiak árulják. Aztán azt buktatják le, akit akarnak. Mivel az oroszok a legnagyobb ellenfeleik, főleg őket buktatják le. A WADA-nak meg jó megélhetési lehetőség.
Natali
2018. április 10. 21:56
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/iykWCV oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
brekker
2018. április 10. 18:56
Jobb később, mint előbb.
krotak
2018. április 10. 18:42
Roppant gyanús tablettákat veszek be naponta háromszor. Szerencsére nem vagyok a figyelem központjában, mert lehet, hogy a vacsora utáni sétától is el lennék tiltva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!