A Demokratikus Koalíció közleménye

2018. április 26. 19:34

A DK a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz fordul a ligetvédők bántalmazása miatt.

2018. április 26. 19:34
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció

„A DK a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz fordul a ligetvédők bántalmazása miatt.

Egy, a sajtóban megjelent videó szerint a Valton biztonsági cég emberei fizikailag bántalmazták a ligetvédőket a Városligetben. A ligetvédők bejelentett demonstráción vettek részt, amelyet a Rendőrségnek kellett volna biztosítania, ezzel szemben a rendőrök a beszámolók szerint gyakorlatilag elhagyták a helyszínt az alkotmányos jogukkal élő civilek bántalmazása idején.

A Demokratikus Koalíció a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz fordul a ligetvédők bántalmazása miatt. Vizsgálják ki a civilek bántalmazását, illetve tudni akarjuk, hogy a Rendőrség miért nem védte meg a bejelentett demonstráció résztvevőit a Városliget Zrt. által alkalmazott biztonsági őröktől! A DK Baán Lászlóhoz, a Városliget Zrt. elnökéhez, a Liget Projekt vezetőjéhez is levelet ír. Kíváncsiak vagyunk, hogy a cég szerződést bont-e a civileket bántalmazó Valtonnal vagy már azt is felvállalja a hatalom, hogy erőszakot alkalmaz a saját állampolgárai ellen, hogy elhallgattassa a kritikusait.”

MTI-OS

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2018. április 27. 17:06
HAPIKÁIM, AZ ALKOTMÁNYOS JOGUKAT VÉDŐ CIVILEK JOGAIÉR MIÉRT NEM LÉPTETEK FEL 2006-BAN? JA PERSZE, AKKOR A FŐBOHÓCOTOK VOLT A FŐBOHÓC. AZ MÁS.
puszika
2018. április 27. 13:16
Dk-s köcsögök! Nem kell tüntetni!! PONT!!
august
2018. április 27. 13:02
Nézem ezeket a videókat a ligetvédők akcióiról, szerintem ez olyan mértékű elmebetegség, amilyet ember nem látott, ha össze nem fogdossák őket képesek lennének a többtonnás járművek alá szaladni, mint akik teljesen bevadultak, amikor meg akarják állítani őket, és megakadályozzák hogy az autók alatt végezzék. Nem irigylem az ott munkát végzőket, hogy ilyen körülmények közt vannak nap mint nap. Ilyen böhöm nagy autók környékén rohangálni ész nélkül kész életveszély, ami szerintem el sem jut az agyukig. Európai hírűek lesznek az itt munkát végző nehézgépkezelők, hisz két markolókanálon lógó tüntető meg sem kottyan a munkakezdéskor.
nyugalom
2018. április 27. 11:54
Az aljasság netovábbja! A dk - dobrev klára - amnéziában szenved!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!