Scheltema idióta

2017. augusztus 28. 08:57

Gajus Scheltema holland nagykövet egy idióta.

2017. augusztus 28. 08:57
Geert Wilders

„Gajus Scheltema holland nagykövet egy idióta.”

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 28. 18:01
A fideszes agyhalottak figyelmebe: ez a csavo mondta, hogy korrupt orszagokat ne tamogasaon az eu. Rank gondolt...
Akitlosz
2017. augusztus 28. 17:40
„Gajus Scheltema holland nagykövet egy idióta.” Ez mind meglehet, de ilyent akkor sem illik mondani, ez nem érv és nem diplomatikus. Embereket személyükben nem célszerű minősítgetni elsőként.
csuka
2017. augusztus 28. 14:54
„SZIJJÁRTÓ PÉTER MEGINT NAGYON ÜGYESEN ELTERELTE A LÉNYEGRŐL A FIGYELMET! Az Orbán-kormány külgazdasági minisztere hétfőn ismét nagyon ügyesen terelte a szélmalomharc legfontosabb téziséről a figyelmet. De vajon meddig tart még az ámítás. Emlékezetes, hogy a leköszönő holland nagykövet a 168 órának adott egy interjút, melynek következtében Szijjártó Péter összerúgta a port a hágai kormánnyal. Azonban a kármentés így is jól sikerült, hiszen sikerült a vitát a bevándorlás és/vagy a korrupció témakörére leszűkíteni. Szijjártó Péter hétfőn például megint arról beszélt az Önök pénzéből fenntartott közszolgálati rádiónak, hogy a bevándorláspárti holland és a biztonságpárti magyar kormány között feszül egyfajta vita. Pedig nem! Nincs semmilyen vita - és erről maga Gajus Scheltema beszélt a hivatkozott interjúban. Ugyanis "a magyar politikusok Brüsszelben távolról sem ilyen agresszívek. Az indulat itthon tör így elő belőlük, amikor saját szavazóikhoz beszélnek. Személyes találkozóink alkalmával Szijjártó Péterrel mindig szívélyes, baráti hangulatban tárgyalunk." Bár itthon szeretnek mást mondani magukról, de még Deutsch Tamás is felszáll az Európai Néppárt szopórollerére, ha Angela Merkel érdeke azt úgy kívánja - és lelkesen szavaz meg mindent, amit kell. Mint ahogy Orbán Viktor is minden papírt aláírt, amit elé tesznek Brüsszelben. https://alfahir.hu/2017/08/28/szijjarto_peter_szoporoller_hollandia
csurcsányi
2017. augusztus 28. 12:14
Mi az,hogy nagyon is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!