Elődöntős a férfi vízilabda-válogatott

2017. július 25. 21:56

Férfi vízilabdásaink 14-5-re gázolták le az oroszokat a legjobb nyolc között. A fölényes győzelem Märcz Tamás alakulata számára elődöntőt ér. Felkészül: Görögország.

2017. július 25. 21:56

Bejutott az elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokságon, miután a keddi negyeddöntőben 14-5-re legyőzte az orosz csapatot a Margitszigeten.

A Hajós uszodában telt ház, hétezer néző előtt rendezett mérkőzésen a magyar együttes legeredményesebbje Varga Dénes és Hosnyánszky Norbert volt, mindketten négyszer találtak a kapuba. Az összecsapás gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt, hiszen az 5-0-s nyitónegyed után a nagyszünetig 8-1-re elhúzott a Märcz Tamás irányította gárda. A harmadik nyolc perc végére nem változott a különbség, a vége pedig kilencgólos győzelem lett.

A magyarok a csütörtöki elődöntőben a görögökkel találkoznak 20.30-kor.

(MTI)

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács József
2017. július 26. 09:46
na most fanyalogjanak a libsik a legszebb Arénában ránk figyel a világ és Győzünk, Viktorral sikerült
dream killer
2017. július 26. 08:22
Gratulálok, ezzel a lendülettel a világbajnoki címig.
Sulammit
2017. július 26. 08:05
Köszönjük nektek fiúk, ezt a fantasztikus meccset! Micsoda gólok, micsoda védések! Hú, de gyönyörű gól volt, amit Hosnyánszky dobott! A kapus szinte észre sem vette.
kerekes
2017. július 26. 07:10
Szép volt fiúk, csak így tovább. Egyébként a mocskos ATV, ma reggel többszor elmodta a hírekben, hogy a vizilabda válogatott bejutott a negyeddöntőbe az oroszok legyőzésével. Ki a szerkesztő, agymosottak?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!