Tarlós a szocik segítségével kivégezte a Római-partot

2017. április 05. 14:15

A szocik, a DK, a volt együttes független, a jobbikos mind-mind asszisztáltak ehhez a gyalázathoz. Nekik azt kívánjuk, hogy árvíz esetén feküdjenek be a mobilgát tövébe, és szurkoljanak, hogy ne omoljon rájuk.

2017. április 05. 14:15
Nuszbaum Tibor

„A fővárosi közgyűlésben két ember nem szavazta meg ezt az egészet. Csárdi Antal, az LMP képviselője, és Karácsony Gergő, Zugló polgármestere. Két igaz ember az egész városházán. A szocik, a DK, a volt együttes független, a jobbikos mind-mind asszisztáltak ehhez a gyalázathoz. Nekik azt kívánjuk, hogy árvíz esetén feküdjenek be a mobilgát tövébe, és szurkoljanak, hogy ne omoljon rájuk.
 
De ne jussunk el odáig. A fővárosi önkormányzat elárulta a budapestieket, most az embereken a sor. Azokon, akik dühösek és nem akarják elveszíteni a Római-partot. Az igazi harc csak most kezdődik. Tarlósék abban bíznak, hogy nem lehet minden fa mellé odaállítani egy embert, aki nem hagyja kivágni. De! Lehet!”

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2017. április 05. 23:43
Te árvízvédelem- és mobilgát-szakértő is vagy?
akiaki
2017. április 05. 22:51
pl. ültessünk nuszbaum-okat a földbe!
békalepcse
2017. április 05. 22:40
A víz az stimmel, de!... Egy vízfejű barom mitől képzeli magát vízmérnöknek? Eszemfaszom megáll, ahogy mindenféle tudás nélkül belepofáznak egyesek a köz dolgaiba. Hülyéknek kuss, legfeljebb kérdezhetnek, azt is csak lábújjhegyen.
Tehetős Totó
2017. április 05. 21:22
Ez a gát pont olyan fölösleges, mint a határzár. Ahogy a migr...menekülteket is be lehet fogadni kellő empátiával, úgy a töbletvizet is el lehet fogadni, hisz egy idő után visszavonul a rendes kerékvá...medrébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!