Elkészült a Duna Aréna, Hosszú Katinka kapta meg a „kulcsát”

2017. február 21. 13:56

Kedden jelképesen átadta a vizes világbajnokságra épített, végül Duna Arénára keresztelt új uszoda kulcsát Tarlós István és Fürjes Balázs Hosszú Katinkának. Az olimpiai bajnok úszó ezt követően néhány társával együtt már ki is próbálta a medencét.

2017. február 21. 13:56

Fürjes Balázs kedden bejelentette, hogy a szerződésben vállalt határidő előtt és költségkereten belül elkészült a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye, amelyet Duna Arénának kereszteltek el.

Ez a nap az összefogásról, a magyar tehetségről és az ígéretek betartásáról szól” – jelentette ki az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos a keddi ünnepélyes eseményen.

A Duna Aréna jelképes kulcsát Tarlós István főpolgármester és Fürjes Balázs közösen nyújtotta át a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának, aki válogatott társaival együtt hamarosan birtokba veheti az uszodát.

(MTI)

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2017. február 22. 22:37
Hosszú Katinka NEM érdemelte meg azt a kulcsot! Ahhoz ugyanis nem csak kiváló sportolónak, hanem kiváló embernek is kellene lenni. Ez utóbbin már többször is csúnyán elbukott!
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2017. február 22. 20:31
A kép címe: Igen, mi tényleg síkhülyének nézünk benneteket de minden okot megadtok rá.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2017. február 22. 20:30
Ez a kép kb. egy óvodásoknak készült rajzfilmbe bele férne. Röhejes.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2017. február 22. 20:28
Elkészült a Duna Aréna összes pótszámlája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!