Három megyében is forgalomkorlátozás van a havazás miatt

2017. január 13. 11:57

Az időjárásra tekintettel Pest, Heves és Nógrád megyében 7,5 tonnás súlykorlátozást vezettek be több úton is, a lezárt szakaszok előtt a hatóságok visszafordítják az érintett járműveket.

2017. január 13. 11:57

Az Útinform pénteki közlése szerint Heves megyében a megye két útján vezettek be korlátozást, a 21-es főúton Apcnál, és a 23-as főúton Pétervásáránál állítják félre a Nógrád megye felé tartó tehergépkocsikat.

A Nógrád megyében illetve Szlovákiában kialakult időjárási körülmények miatt a 2-es főút Pest és Nógrád megyei szakaszán megtiltották a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedését. Az M2-es autóúton a Rádi csomópontnál állítják félre a néhézgépjárműveket.

A szlovák hatóságok döntése értelmében Parassapusztától Bánrévéig valamennyi határátkelőhelyen hasonló korlátozást vezettek be: a 7,5 tonnánál nehezebb járművek 9 óra óta nem hajthatnak be Szlovákiába, a tornyosnémeti és sátoraljaújhelyi átkelő még járható – írta az Útinform.

Újabb korlátozások

Már csak a 3,5 tonna alatti járművek belépését engedélyezik a szlovák hatóságok a Nógrád megyei határátkelőkön, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bánrévei átkelőhelyen – közölték az érintett megyék sajtóreferensei péntek délben az MTI-vel. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 7,5 tonnás súlykorlátozást vezetett be a 25-ös főút Eger és Kerecsend közötti szakaszán. (MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!