Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Lövöldözés volt Bőnyben, meghalt egy rendőr

2016. október 26. 10:47

Szerda reggel lövöldözés volt Bőnyben, egy rendőr meghalt. A rendőrség állítólag a Nemzeti Arcvonal szélsőséges szervezetnél tartott házkutatást, ahol egy hetvennégy éves férfi gépkarabéllyal kezdett el lövöldözni. Az idős férfi állítólag gyomorlövést kapott, most a győri kórházban ápolják. A Kisalföld.hu szerint a községben német neonácik korábban fegyveres kiképzést tartottak és a lövöldöző a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szélsőséges szervezethez köthető. A negyvenhat éves rendőrt hősi halottá nyilvánították és posztumusz előléptették.

2016. október 26. 10:47

Lövöldözés volt szerda reggel a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben, rendőrök is érintettek, a hatóságok egyelőre nem adtak tájékoztatást. A Hirado.hu szerint egy férfi fél 8 körül rálőtt két rendőrre, de csak az egyiket találta el.

A falubeliek az MTI munkatársának azt mondták, egy idős férfi házát vették körül a rendőrök. Az MTI-t a megyei rendőrség a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányította, ahol egyelőre nem adtak tájékoztatást. A TEK szintén nem közölt semmit sem az MTI-vel.

Origo: meghalt egy rendőr

Az Origo értesülései szerint a Magyar Arcvonal szélsőséges szervezet egy tagjánál tartott házkutatást a rendőrség. A Kisalföld.hu szerint egy hetvennégy éves férfi lőtt le egy rendőrt. Az Origo rendőrségi forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a lelőtt rendőr meghalt.

A Kisalföld.hu videója a helyszínről 

A Kisalföld.hu szerint a lövöldöző férfi gyomorlövést kapott. A lap arról is beszámolt, hogy a Nemzeti Arcvonal német neonácikhoz köthető, akik a bőny-szőlőhegyi táborban fegyveres kiképzést is tartottak.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy több tucat rendőr és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai körbe vesznek egy családi házat. A rendőrök közül többen golyóálló mellényt viselnek, és mesterlövészek is készültségben vannak.

(MTI)

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RPéter10
2016. november 03. 20:29
Ajánlom meghallgatni mindenkinek, aki az elhunyt rendőrt gyalázta: tv2.hu/musoraink/mokka/223172_a-bonyi-gyilkos-allitja-nem-szandekosan-lott.html
Text adósság
2016. október 27. 08:32
Ságvári Endre bácsi második eljövetele?
SwordFish
2016. október 26. 17:58
http://www.hirado.hu/2016/10/26/jobbik-elkeserito-hogy-ilyen-buncselekmeny-tortenhet-az-orszagban/ A Jobbik nyilatkozata. Részvétet nyilvánítottak. Semmi mást. Ez korrekt. Ezzel szemben a DK szélsőjobboldali terrorizmussal riogat és a Fideszre és a Jobbikra mutogat. Ebből is látszik, hogy a Jobbiknak semmi köze ehhez. Viszont a DK egyre gyanúsabb.
SwordFish
2016. október 26. 17:36
A DK teljes nyilatkozatát kell elolvasni és akkor már nem kell magyarázatot keresnünk, minden világossá fog válni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!