Index: Kártérítési pert indított a Liget ellen a Pecsa-üzemeltető

2016. június 20. 11:56

Elindította kártérítési perét a Petőfi Csarnok korábbi bérlője, a Cortina Service a Városliget Zrt. és a fővárosi önkormányzat ellen összesen több mint egymilliárd forintos összegre, ugyanis a bérleti szerződést idő előtti felmondták. A pereskedés miatt várhatóan csúszni fog a Petőfi Csarnok bontása – írja az Index a Népszabadság nyomán.

2016. június 20. 11:56

A Petőfi Csarnok korábbi bérlője kártérítési pert indított a Városliget Zrt. és a fővárosi önkormányzat ellen, mivel idő előtt felmondták a bérleti szerződését.

Az elmúlt három évben állandó üzemeltetője volt a Cortina Service Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Kft.  a Petőfi Csarnoknak, most pedig összesen több mint egymilliárd forintnyi kártérítést követel; A Városliget Zrt.-től 898,2, a fővárosi önkormányzattól pedig 192 millió forintot – írja az Index a Népszabadság nyomán.

A lap szerint a pereskedés miatt várhatóan csúszni fog a Petőfi Csarnok bontása, pedig a Liget Projekt miniszteri biztosa, Baán László még idén év végére tervezte a kezdést.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2016. június 20. 15:57
Amikor a szemétdomb+hajléktalanszálló+drogtanya+sitthegy pert indít.
GV0917
2016. június 20. 15:25
Mi a PICHA??? Hát dugjátok be valamivel azt az örökké éhes szájat!!!
kurbitalis
2016. június 20. 15:06
És évekig fogják húzni, nehogy be tudják fejezni a Városliget teljes rehabilitációját. Na, ez is ballibek fejére fog esni, mert nem feledünk!!! Emlékezni fogunk az összes gáncsoskodásra, amit a kormánnyal, a magyarokkal szemben elkövettek.
Berecskereki
2016. június 20. 14:20
Ebből a perből még az is kijöhet, hogy a Cortina Service a Városliget Zrt.-nek kell fizetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!