Foci Eb: már készül a budapesti forgalomkorlátozásra a rendőrség

2016. június 22. 12:47

Ezúttal már előre figyelmezteti a közlekedőket a rendőség, hogy a szerda esti Portugália elleni Eb-meccs szurkolói miatt akár le is zárhatja majd a belvárosi utakat. A közösségi közlekedés sem üzemel majd ebben az esetben.

2016. június 22. 12:47

Több fő közlekedési útvonalat is lezárhat a rendőrség Budapest belvárosában szerdán a labdarúgó Európa-bajnokság magyar-portugál meccsének szurkolói miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szakaszosan és időszakosan lezárhatják a nagykörutat a Margit hídtól a Blaha Lujza térig, a Király utca és a Wesselényi utca belső szakaszát, a Károly körutat a Deák tér és az Astoria között, az Akadémia utcát a Kossuth Lajos tér és a Széchenyi István tér között, a József Attila utcát a Széchenyi István tér és a Bajcsy-Zsilinszky út között, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utat a Deák Ferenc tér és a Nyugati tér között.

Ezeken az utakon emiatt a közösségi közlekedés sem jár majd, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) későbbre ígért tájékoztatást.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2016. június 22. 17:27
A vesztett meccs után a spontán összeverődött tömeg Szabad Népeket gyújtott meg fáklyaként és Sebes lemondását követelte. Rákosi halálra rémült (ez volt az első tiltakozás hosszú-hosszú évek után) és a rendőrséggel szétverette a tüntetést. Ez az eset régen történt, de vannak tanulságai. Hajrá Magyarország!
heep
2016. június 22. 16:16
Remélem, hogy egy magyar győzelem okán bénul meg a belváros közlekedése. Ha nyerünk akkor óriási buli lesz, elfogy az ország teljes sörkészlete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!