Ligetvédők torlaszolták el a Városliget Zrt. bejáratát

2016. május 12. 08:26

A Ligetvédők csoport tagjai farönkökkel torlaszolták el a Városliget Zrt. bejáratát a keddi „fiókagyilkos” fakivágás miatt.

2016. május 12. 08:26

Tegnap a Városliget jelenlegi kezelői tövig csonkoltak fákat, egészséges lombkoronájukat teljesen levágták, mókusok odúját tették tönkre, seregélyfiókákat öltek meg. Mindezt a madarak és fák világnapján! Ezeknek a gyilkos bűnözőknek semmi keresni valójuk nincs a Ligetben!” – írta tegnap a Ligetvédők Facebook-oldala. Csütörtök reggel a csoport aktivistái farönkökkel torlaszolták el a Városliget Zrt. bejáratát.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2016. május 12. 15:53
A Kossuth téren és környékén több mint kétszáz fát és több ezer cserjét ültettek..
öszödibeszéd
2016. május 12. 12:53
Ez van, amikor egy ízléstelen muzeológus nekiesik a természetnek, a bugris műanyagparasztok meg tapsikolnak neki. ja, és közben megy ezerrel a propaganda, hogy ültessünk fát a hülyegyerekeik után. meg klimaváltozás, meg madarak és fák napja. Ja, persze. a parasztlány a munkahelyemen meg azt sem tudja, mi az a madárcsicsergés. Nem jött rá, amikor ezt hallotta.
Sarlós István
2016. május 12. 11:24
II. Kóbor Grimbusz 2016. május 12. 10:20 ÉN, Judapest főpolgármestere KIKÉREM magamnak a gyanúsítást! Én meg a munkásmozgalom? Amikor a vallásom, a génjeim tiltják a fizikai munkát? ÉN szdsz-es vagyok, b.beg, dolgozzanak a gojok! Én csak ellopom az adójukat!
Kanóc
2016. május 12. 11:24
Agresszív dilettánsok 'villámcsődülete'... A demokrácia tulajdonképpen az erőszakos ostobaság,a kulturálatlanság, a deviancia és egyéb, nem kívánatos, sőt káros folyamatok térnyerése a valóságban - mint azt a fenti anyag is kiválóan prezentálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!