Szópárbaj egy ellenzéki és egy kormánypárti tüntető között

2016. március 15. 16:15

Az Index lefilmezte az Orbán-beszédre érkező kormánypárti és a tiltakozni érkező demonstráló között lezajlott szópárbajt. Ment az anyázás rendesen.

2016. március 15. 16:15

 A két tábor között a videó tanulsága szerint rendőrsorfal állt.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZ/X
2016. március 16. 09:08
Prolik...
szancso
2016. március 16. 04:53
Röpke 10 év alatt sikerült az unios országok polgárait egymás ellen hangolni. Sajnos ugyan ilyen, vagy rosszabb jelenetek játszódnak le NO-ban is, sőt az u.n. antifasiszta ellentüntetők előszeretettel gyújtogatnak is. Ez az alpári beszéd pedig megmutatja az oktatás lesülyedését és a nemzeti ünnep semmibe vevését.
neven
2016. március 15. 21:03
Az ellenzékiek nagyobb része Brüsszelnek dolgozik, nemzetromboló és hazaáruló!!!!!!!!
*ufó*
2016. március 15. 20:47
Az árulók már a spájzban vannak !!! Rrrrriadó, elvtársak !!! Stumpf István – Orbán Viktor korábbi mentora, első kormányának kancelláriaminisztere, 2010 óta alkotmánybíró – is írt egy esszét "A magyar polgár" című kötetbe, amit Kolosi Tamás születésnapjára dedikáltak. A "Polgár és jogállam" című esszé azért lehet érdekes, mert a Bibó Szakkollégium harminc évvel ezelőtti generációjának átalakulásáról szól – ez az a kör, ahonnan a Fidesz elindult, és amiben Stumpf István idősebb tanárként vett részt. "Új törésvonalak jelentek meg a hatalom belső köreiben, a Fidesz új generációjának már semmit sem jelentett a szakkollégiumi időszak közösségi érték- és élményvilága. Sokuk számára a hatalmi pozíciók birtoklása, a szimbolikus és anyagi javak gyarapítása lényegesen nagyobb motiváló erővel bírt, mint a politikai közösséghez tartozás élménye, illetve a nemzeti ügyek szolgálatának ethosza." http://444.hu/2016/03/15/stumpf-istvan-a-fidesz-korul-sokak-szamara-mindennel-tobbet-er-az-anyagi-javak-gyarapitasa
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!