Migránst ölt az embercsempész

2015. szeptember 03. 08:37

Egy feltehetően illegális bevándorló a helyszínen meghalt, további két embert kórházba vittek, amikor az őket szállító személygépkocsi az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében szalagkorlátnak ütközött csütörtök reggel.

2015. szeptember 03. 08:37

Illegális bevándorló lehet az M5-ös autópályán történt halálos baleset áldozata, közölte a rendőrség honlapján. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M5-ös autópálya 64-es kilométerszelvényében szeptember 3-án, csütörtök hajnal.

A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, ketten kórházi ellátást igénylő sérülést szenvedtek. A baleset következtében elhunyt és a sérült férfiak a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint illegális bevándorlók voltak.

A szalagkorlátnak ütköző személygépjármű vezetője a baleset után a sérülteket hátrahagyva elmenekült a helyszínről. A gépkocsit vezető magyar embercsempész elmenekült a helyszínről, de a rendőrök elfogták egy órával később.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. szeptember 03. 11:33
Követve a mandi címadását, migránsoknak okozott sérüléseket az embercsempész. "Embercsempészek elfogása 3 sérülttel. Ma reggel 7 és 8 óra között az ásotthalmi mezőőrség figyelt fel egy nagyközségünk területén megjelent új bűnbandára. Az egy felvezetőautóból és egy kisteherautóból álló, olasz rendszámokkal közlekedő, magyarul megszólalni nem tudó vagy nem akaró barna bőrű társaság éppen megpakolta kb. 30 migránssal a kisteherautót, amikor az ásotthalmi mezőőrség megállásra szólította fel őket. Erre a kisteherautó nekiment a mezőőrség Lada Nivájának, majd eszeveszett menekülésbe kezdett, közben a belterületünkön is áthajtva, munkába és iskolába induló magyar emberek százainak életét kockáztatva az úton őrült tempóban szlalomozva. Az üldözésbe egy - a mezőőreim által leintett - szembe jövő rendőrautó is bekapcsolódott, így már két autóval üldözték a bűnözőket, akik végül áthajtva mindenen egy menetrend szerint közlekedő buszba hajtottak. A sofőr kipattant és futva menekült, az egyik mezőőröm üldözőbe vette, ekkor ő maga is megsérült (kéztörést és fejsérülést szenvedett), az embercsempészek kisteherautójában két további sérült lett: egy gerincsérült és egy kéztörés. A bűnbanda egy fő kivételével elfogásra került. A menekülő, "kreol bőrű", tetovált embercsempész után hajtóvadászat indult. Megjelenésük és egy-egy elkapott szó alapján bolgár vagy román cigányok lehetnek a bűnözők."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!