AZ OTP veheti meg az MSZP székházát

2015. szeptember 21. 09:08

Idén értékesítik az MSZP Jókai utcai székházát. A Népszava úgy értesült, hogy az ingatlant az OTP veheti meg. Egyelőre szerződést még nem írtak alá, ugyanis a párt még tárgyal a potenciális vevőkkel.

2015. szeptember 21. 09:08

Az idén értékesítik az MPSZ Jókai utcai székházát – írja a Népszava. A lap értesülése szerint a párt még tárgyal a potenciális vevőkkel. Katona Tamás pártigazgató a Népszavának elmondta, más ingatlanokat nem áll szándékukban eladni. A Népszava értesülései szerint a székházat az OTP veheti meg, de szerződést még nem írták alá.

A Népszava információ szerint a párt néhány vidéki ingatlantól is meg akar válni, ugyanis tavaly óta a törlesztőrészletek kigazdálkodása egyre nagyobb gondot okoz a szocialistáknak. A jelenlegi vezetés állítólag nem tudja, annak idején mennyiért adták el a székházat, és hogy miért kellett devizahitelt felvenni az ingatlanra.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GregDzsi
2015. szeptember 21. 11:15
"A jelenlegi vezetés állítólag nem tudja, annak idején mennyiért adták el a székházat, és hogy miért kellett devizahitelt felvenni az ingatlanra." "Állítólag" a jelenlegi vezetés jóformán semmit nem semmiről, amiről meg mégis, arról rosszul.
states
2015. szeptember 21. 11:12
Sale.
Tiszafa
2015. szeptember 21. 10:49
Csányi Úr! Mire megveszi, már nem lesz ott az a bizonyos pénzzel teli páncélszekrény.
briganti
2015. szeptember 21. 10:13
nincs pénz a fekete kasszában? Elvitte a böszme? Vagy a csunáj?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!