Csak pénteken több mint 1300 határsértő Csongrádban

2015. augusztus 08. 09:29

1383 határsértőt Csongrádban, míg az egész ország területén 1602 embert fogtak el illegális határátlépésért a rendőrök. Több embercsempészt is elfogtak a rendőrök.

2015. augusztus 08. 09:29

Csongrád megye déli részén 55 csoportban 1383 határsértőt – köztük 269 gyermeket – tartóztattak föl pénteken a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve – mondta el a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton. Szenti Szabolcs közölte, a legnagyobb csoportot reggel Ásotthalom külterületén fogták el, ott 70 afgán, 28 pakisztáni, 13 szír, négy kameruni és egy nigériai állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt.

A rendőrök Szeged külterületén hajnalban elfogtak egy helyi férfit is, aki négy szír állampolgárt szállított a főváros felé. A sofőr ellen jogellenes tartózkodás elősegítése vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – tudatta az őrnagy. A határsértőkkel szemben idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Országszerte tiltott határátlépés miatt pénteken 1602 embert fogtak el a rendőrök, három gyanúsítottal szemben embercsempészet miatt indult büntetőeljárás – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. augusztus 08. 19:14
Az egész magyar baloldal globalista nem magyar érzelmű. Eu ezért pártolja a magyar baloldalt.
áfonya
2015. augusztus 08. 19:02
Amerikai szabad csapatok nem menekültek mert háttérben gazdag mágnások pénzelik a betolakodókat , hogy az eut gyengítsék .Jubcker amerikai állampolgár globalista eus vezér aki nem Európát képviseli.
áfonya
2015. augusztus 08. 18:51
Egyenlőre Amerika várja a teljes megszállást ,betolakodók utána kapják a következő utasítást milyen taktikával verjék le a megszállt országokat.Nyugati gazdag országok minden eszközt bevetnek hogy a megszállókat kiűzzék ,valami eus törvényekre hívatkozva ,csakhogy az az eus törvény ránk nem vonatkozik a kettős mérce miatt.Ezért a gazdag nyugat elvárja tőlünk hogy mi védjük őket a megszállóktól de segíteni nem akarnak ,,ha nem tesszük mi vagyunk az idegengyűlölők nácik emberi jogokkal etetnek bennünket .
áfonya
2015. augusztus 08. 18:44
Önkéntes amerikai szabad csapatok nem menekültek mert háttérben mágnások pénzelik a betolakodókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!