Blikk: Összetörte a BKV a trolit, ami még nem is volt az övék

2015. augusztus 18. 09:29

Ma már vezető állásban dolgozó egykori trolivezető vitte el egy próbakörre az új trolit, amivel sikeresen beletolatott egy oszlopba – írja a Blikk. Az esetet az egész vezetőség látta. A troli még nincs a BKV tulajdonában, a kár három millió forint.

2015. augusztus 18. 09:29

Az egész BKV-vezetőség végignézte, ahogy egy ma már vezető beosztásban dolgozó volt trolisofőr a próbakörön összetöri az új Solaris-trolik bemutatópéldányát – írja a Blikk. A lap szerint megpróbálták elsikálni az ügyet, a járművet a garázsban dugdosták, pedig Tarlós is tartott volna sajtótájékoztatót róla.

A járművet a troliüzletág vezetőjének egyik kollégája, V. István vezette, aki korábban ugyan trolivezető volt, de tíz éve nem ült ilyen jármű volánja mögött, ráadásul érvényes engedélye sem volt – állítja a lap. A sofőr a bemutató során beletolatott egy oszlopba az új Solarisszal.

A kár hárommillió forint. A biztosító valószínűleg nem fizet, hiszen engedély nélküli sofőr vezette a járművet; ráadásul a tulajdonos nem a BKV, hanem a gyártó cég – írja a lap. A Blikk megkeresésére a BKV elmondta: a baleset megtörtént, a vezetőnek volt engedélye, a kárt pedig a megállapodások szerint a gyártó fizeti meg.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. augusztus 18. 15:21
Van ilyen, nálunk a raktárbázison, az angol főnök be akarta mutatni a villás targoncával való rakodást. A villa fel volt emelve és beleakadt a bejárati ajtó felhúzott redőnyszerkezetébe és leszakította az egészet kb. négymilliós volt a kár és akkor még a temetést nem is számoltam.
Viz Elek
2015. augusztus 18. 14:16
Gondolom az oszlop sem dísznek volt ott, ha megsérült azt is helyre kell állítani. Az is belekerülhet pár száz forintba.
Mich
2015. augusztus 18. 12:48
Ciki - de egy troli, ráadásul csuklós, nem biztos, hogy tolatásra van építve... Lehet, hogy éppen EZT illusztrálta a sofőr-góré...!
Vadjoe
2015. augusztus 18. 12:31
A fékek és ellensúlyok hiánya miatt tolatott neki az oszlopnak a vezető! Ez Orbán bűne! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!