Több mint négyezer határsértőt fogtak el a hétvégén

2015. július 20. 07:31

A korábbi hétvégéknél jóval több, összesen 4235 határsértőt fogtak el a rendőrök országszerte péntektől vasárnapig. Az érkezők közt volt 270 gyermek is. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

2015. július 20. 07:31

A korábbi hétvégéknél jóval több, összesen 4235 határsértőt fogtak el a rendőrök országszerte péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható összesítés szerint pénteken 1424, szombaton 1333, vasárnap 1478 volt az elfogottak száma. Tíz gyanúsított ellen embercsempészés, négy esetben pedig közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.
 
A legtöbb határsértőt mindhárom nap Csongrád megye déli részén fogták el - közölte a megyei főkapitányság szóvivője.
 
Szenti Szabolcs elmondta, vasárnap 1318 embert, köztük 270 gyermeket tartóztattak föl, a legnagyobb csoport - 88 afgán és 20 szír állampolgár – dél körül Ásotthalomnál lépte át illegálisan a zöldhatárt.
 
A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. július 20. 11:04
"Több mint négyezer határsértőt fogtak el a hétvégén" ...... Szépen gyarapszik a fidesz szavazó tábora! Nesze neked, bamba birka! Gyönyörködhetsz a kamukerítésben! (Hamarosan kívülről!)
csuka
2015. július 20. 10:58
"Több mint négyezer határsértőt fogtak el a hétvégén" ---- Ezeket a hazug cigány kormány nem "elfogja", hanem befogadja! NEM FOGNAK EL, NEM TARTÓZTATNAK FEL SENKIT ! Minden idegent, majmokat, bűnözőket, terroristákat, fertőzőket, mindenkit BEFOGADNAK. EGY BESZIVÁRGÓ HAVI 150000,Ft közpénzbe (Tőlünk elszedett adóba.) kerül, miközben a nettó minimálbér ennek közelítőleg csak a fele! CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
thymian
2015. július 20. 10:02
A menekültkérdésről mostanában az jutott eszembe, amikor Kárpátalján a szegény parasztokat, -annak ellenére, hogy Egán Ede révén mentőakciót indított a kormány- egy nemrég bevándorolt kisebbség arra bujtotta, hogy vándoroljanak ki Dél-Amerikába. Egy mesét terjesztettek, hogy mindenki házat, állatot fog kapni. A hajótulajdonosok és közvetítők hülyére keresték magukat. Akkor még nem ilyen bolond világ volt, ki tudja hányan vesztek oda. Aztán Egán Edét le is lőtték, mert megpróbálta lebeszélni őket.
csuka
2015. július 20. 08:28
"Több mint négyezer határsértőt fogtak el a hétvégén" ---- Ezeket a hazug cigány kormány nem "elfogja", hanem befogadja! NEM FOGNAK, NEM TARTÓZTATNAK FEL SENKIT ! Minden idegent majmokat, bűnözőket, terroristákat, fertőzőket, mindenkit BEFOGADNAK. CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!