Több mint száz embert zsúfolt kisteherautóba egy embercsempész

2015. június 26. 20:18

Százhat afgán, szír és iráni állampolgárt zsúfolt egy kisteherautóba egy embercsempész. A határsértők majdnem megfulladtak a sofőr által Mórahalmon hagyott járműben, akiknek végül sikerült kifeszíteniük az ajtót.

2015. június 26. 20:18

Százhat embert zsúfolt egy kisteherautóba egy embercsempész, az afgán, szír és iráni állampolgárok majdnem megfulladtak a sofőr által Mórahalmon hagyott járműben – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a járműbe zsúfolt emberek közül többen fuldokolni kezdtek, ezért a többiek hangosan dörömböltek és ki akartak jutni a raktérből. A sofőr ettől vélhetően megijedt és pénteken hajnalban a teherautót Mórahalmon, az István király úton hátrahagyva elmenekült.

A határsértők végül ki tudták feszíteni az ajtót. A kiérkező rendőrök 106 embert fogtak el, köztük nőket és gyermekeket. Elmondásuk szerint fejenként 1500 eurót kért tőlük az embercsempész azért, hogy Ausztriába vigye őket – ismertette a részleteket az őrnagy. A rendőrség embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elfogottak ellen idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség. 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NagyPál
2015. június 28. 08:38
A munkahelyem a szabadkai út mellett van, az ablakomból pedig rálátok a szegedi Nagyállomásra. Tehát az itt észtosztók jó részével szemben én találkozom is "migránsokkal". Vannak közöttük végtelenül elcsigázott több gyermekes családok és vannak életerős, az egészet inkább kirándulásként kezelő fiatal férfiak is. És látom a kiszolgáltatottság vámszedőit a "sétáltatókat" a pihentetőket" a szállítókat és az elcsigázott rendőröket is. Szóval nincs egyszerű, gyors, univerzális megoldás.
áfonya
2015. június 27. 11:40
Magyarországot kitántorgott kommunista zsidók amerikai cia gáncsolják,itthon szövetségesekre találtak kádári figurák személyében. Soros György emberei minősítették le Magyarországot http://hidfo.ru/2015/06/soros-gyorgy-emberei-minositettek-le-magyarorszagot/
Csigorin
2015. június 27. 08:48
Dorombolhettek volna kicsit kesobb hogy a kezuk torne le.
kjkj945
2015. június 27. 07:27
http://lajk.hu/2015/05/15/szerinted-hanyan-fernek-el-egy-hatszemelyes-kisbuszban/ 51 munkás zsúfolódott be a hatszemélyes kisbuszba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!