Nem tudott leszállni Debrecenben a Wizz Air eindhoveni járata

2015. április 01. 16:23

Az erős szél miatt nem tudott leszállni a Wizz Air eindhoveni járata szerda délelőtt a debreceni repülőtéren – közölte a légikikötő forgalmi igazgatója az MTI-vel.

2015. április 01. 16:23

Nem tudott leszállni az erős szél miatt a Wizz Air eindhoveni járata szerda délelőtt a debreceni repülőtéren. Gulyás Péter reptéri forgalmi igazgató elmondta: a gép pilótája egy óra tíz perces körözés után úgy döntött, nem várt tovább és a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren landol. Az utasokat autóbusszal szállítják Budapestről Debrecenbe – tette hozzá.

A forgalmi igazgató tájékoztatása szerint törölték az Eindhovenbe induló szerdai járatot, az utasok későbbi időpontban Budapestről, vagy Debrecenből induló járattal juthatnak majd el a holland városba.

A London-Luton repülőtérről érkező szerdai Wizz Air járat ugyanakkor leszállt Debrecenben, de csak két és félórás késéssel tudott visszaindulni – ismertette Gulyás Péter hozzátéve, hogy a repülőtéren szerdán 50-60 kilométeres óránkénti szél fúj, és 80 kilométeres széllökéseket mértek.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. április 01. 19:54
"50-60 kilométeres óránkénti szél fúj, és 80 kilométeres széllökéseket mértek." Az csak gyerekpuki ahhoz képest, ami tegnap Niklas hozott Németországba. Helyenként 190 km/h.
Akitlosz
2015. április 01. 16:25
Nem gond, repülőgép még nem maradt fent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!