Most a Szabadság hídon csináltak blokádot a civilek

2015. március 25. 17:33

A rendőrség közlése szerint szerda délután 4 órakor 11 személygépkocsi megállt a Szabadság hídon, és lezárta az útpálya egy részét. A Népszava információi szerint 5 óra körül a híd budai és pesti oldalán is felszámolta a blokádot a rendőrség.

2015. március 25. 17:33

Demonstrálók akadályozzák Budapesten, a Szabadság híd forgalmát - közölte a rendőrség szerda délután honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerint délután 4 órakor 11 személygépkocsi megállt a Szabadság hídon, és lezárta az útpálya egy részét. A BRFK és a Készenléti Rendőrség munkatársai az esetleges forgalmi akadályok megelőzése érdekében megkezdték a szükséges forgalomterelést, forgalomsegítést – tették hozzá.

A hvg.hu információi szerint a vasárnapi zárva tartás ellen tiltakoztak így a Büki Zoltán vezette Demokratikus Magyarországért Civil Társaság.

A Népszava szerint egyébként 5 óra körül a budai és a pesti oldalon is felszámolta a rendőrség a demonstrációt.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2015. március 26. 07:47
Ezeket a "civileket" (igy, idezojelben) be kell vinni es kiverni beloluk hogy kik a mogottuk allo felbujtok. Milyen belfoldi csoportosulas es melyik kulfoldi hatalom (nem mintha nem tudnank ugye, de valljak csak be). Aztan lecsapni az egesz bunszovetkezetre.
OberEnnsinnen
2015. március 25. 19:22
Addig-addig keménykednek, míg teljesen bekeményednek, s tudjuk, ami nem hajlik, az: fogja magát a hülyéje, és - reccs, törik...
pollip
2015. március 25. 19:12
ballib civilek:-)))
sersem4
2015. március 25. 18:38
A hidon villamos is közlekedik,az közüzem. A közüzem működésének a megzavarása már btk-s kategória,vasrácsos bünti tétellel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!