Blikk: Mégsem lesz fizetős a reptéri út

2015. január 13. 08:53

A Blikk minisztériumi forrásból úgy értesült: eltörölhetik a Liszt Ferenc repülőtérre vezető út útdíját, illetve azt, hogy a Duna-hidakon két megye matricáját kell megváltani az átkelésért. Az M7-es veszprémi szakaszának díjmentessé étele sem elképzelhetetlen.

2015. január 13. 08:53

A Blikk úgy tudja, módosulhatnak az útdíjrendszer leginkább vitatott elemei – írja az FN24. A lap szerint biztosan kikerül a fizetős utak közül a ferihegyi repülőtérre vezető út, illetve megszűnhet az a helyzet, hogy a Duna-hidakon két megye matricáját kell megváltani az átkelésért. Nem kizárt, hogy Budapestről a Balatonra is elég lesz három matrica: díjmentessé válhat ugyanis az M7-es pár kilométeres veszprémi szakasza.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2015. január 13. 15:48
A végén a többi hülyeséget is visszaszívják, csak a megyei matricák maradnak meg. Ezzel oda jutunk, ahova elsőre kellett volna, csak egy "vargabetüvel", valahogy úgy, mint a viccben: "jól van lányom, de előtte egy kis ungi-bungi".
Tintamin
2015. január 13. 10:33
HAHAHAHHA, suttyó-dilettáns kormányunk szokás szerint menet közben "újratervez". Annyi eszük - vagy bátorságuk - nem volt, hogy amikor a Főnök kifingotta magából ezt a szuper ötletet, adjanak egy hónapot, mire kitalálják az egészet. Szuper csipet-csapat ez a mi fideszünk.
*ufó*
2015. január 13. 09:50
Beszari és töketlen és elmebeteg bagázs - íme ez a fidesz-kdnp.
kukagyerek
2015. január 13. 09:47
Persze, hogy nem. Saját bandájukat csak nem fogják útdíjakkal sújtani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!