Hadgyakorlaton vett részt Orbán Viktor

2014. október 03. 16:30

Erőre van szükség a békés élethez a hadgyakorlaton részt vevő miniszterelnök szerint.

2014. október 03. 16:30

Ahhoz, hogy az ember jogot szerezzen a békés életre, ahhoz erőre van szükség – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, miután hadgyakorlaton vett részt a Veszprém megyei Öskü melletti kőröshegyi lőtéren.

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rezsicsokeveny
2014. október 04. 13:22
hogy nem akadt egy bátor magyar legény, aki bele engedett volna egy tárat... szomorú!
Szijj ÁRTÓ
2014. október 04. 09:10
A Soros alapítvány szakértőjeként működött Chikán Attila, az első Orbán-kormány gazdasági minisztere is. A Soros alapítványtól került ki a második Orbán-kormány külügyi államtitkára, Cséfalvay Zoltán, aki később Matolcsy György helyettese volt a Nemzetgazdasági Minisztériumban, valamint a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Hörcsik Richárd. Ezek a személyek a mai napig meghatározó pozíciókat töltenek be, a magyar közélet formálásában aktívan részt vesznek, vagyis levonható a következtetés, hogy a mai napig Soros György pénze fejt ki hatást a magyar közéletre. http://www.hidfo.net/2014/09/30/orban-viktort-kiserti-mult
Szijj ÁRTÓ
2014. október 04. 09:10
Grúber Károly nagykövet, a brüsszeli állandó képviselet kül- és biztonságpolitikai hivatalának vezetője a Közép-Európai Egyetemen és a New York State University-n, Soros pénzén kapott politológus diplomát. Kumin Ferenc, a második Orbán-kormány nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára szintén, ő jelenleg az Egyesült Államokban működik a magyar képviseleten. Kovács Zoltán, a kormány nemzetközi szóvivője 1992-ben került be a Közép-Európai Egyetemre, ahol később PHD fokozatot is szerzett. Később szintén Soros György pénzén Oxfordban tanult a The Queen’s College-ban. Orbán Gábor, adó- és pénzügyekért felelős államtitkár Soros György pénzén tanult Dallasban, a St. Mark’s School of Texas-on. Szeptember elsejétől az OECD Nemzeti Tanács elnöke. Jeszenszky Géza, a második Orbán-kormány oslói nagykövete a Soros Alapítvány kuratóriumában tevékenykedett.
Szijj ÁRTÓ
2014. október 04. 09:09
Eközben nyugati liberális kiképzést kaptak más politikusok is, akik máig meghatározó pozíciót töltenek be a kormányzati struktúrában és a magyar közéletben is. A Soros György által alapított Közép-Európai Egyetem nem tandíjas, hanem ösztöndíjas, vagyis az amerikai tőzsdeguru fizetett azért, hogy ezek a fiatalok nyugaton szocializálódjanak. Amit ezek a fiatalok a későbbiekben megvalósítottak Magyarországon, az volt az ellentétezés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!