Trippon: Véget kell vetni ennek a bolharcirkusznak

2014. augusztus 13. 10:13

Az MSZP budapesti ügyvezető alelnökének tudomása szerint egy III. kerületi önkormányzati hely elosztásán vitatkoznak a pártok, illetve a XIII. kerületben valószínűleg külön indulnak, mivel az angyalföldi szocialisták a kérés ellenére nem lettek nagyvonalúak. Trippon szerint a megállapodás összbudapesti érdek, és aki nem áll be a sorba, az csak a saját érdekeit nézi, nem a baloldal egészét.

2014. augusztus 13. 10:13

Egy III. kerületi önkormányzati hely elosztásán múlhat a baloldali pártok fővárosi választási megállapodása a szocialisták budapesti ügyvezető alelnöke szerint. Trippon Norbert szerdán a párt székháza előtt beszélt erről újságíróknak, az MSZP budapesti elnökségi ülése idején. Az újpesti polgármesterjelölt úgy fogalmazott: mindenkinek végre kell hajtani a megállapodást, a kerületi vezetők „vegyék tudomásul, hogy ez összbudapesti érdek”, mert a választók érdeke, hogy legyőzhessék a Fideszt Budapesten. Hangsúlyozta: tudomása szerint egy III. kerületi önkormányzati helyen megy a vita, ami „pitiáner” az egészhez képest. 

Trippon Norbert azt mondta: úgy tudja, hogy Zuglóban és a IX. kerületben már sikerült megállapodni, a XIII. kerületben viszont nem, hiába kérték a kerületi szervezetet, hogy legyen nagyvonalúbb. Szavai szerint ez nem így történt, ezért úgy tűnik, hogy a XIII. kerületben az Együtt-PM-sek és a DK-sok külön indulnak az egyéni körzetekben. A politikus az összbudapesti megállapodásról beszélve úgy összegzett: ezt a helyzetet meg kell oldani, aki ebbe „nem hajlandó beleállni”, az a saját érdekeit nézi, nem a baloldal egészéét. 

Kunhalmi Ágnes budapesti elnökről azt mondta: mindent megtesz a megállapodás érdekében, az ő felelőssége az ügyben perifériális. Bajnak nevezte, hogy ha létrejön is a megállapodás az kicsit későn történik, sokkal hamarabb meg kellett volna kötni. „Itt az ideje, hogy véget vessünk ennek a bolharcirkusznak” – közölte zárásként.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Babócsa
2014. augusztus 13. 17:07
http://bal-jobb.blogspot.com/2014/08/15-harom-bojtar.html "Tulajdonképpen miben is akar pontosan mást a DK és az Együtt-PM vagy az MSZP és a DK? Milyen programokat kell egyeztetni a tárgyalások során? Egyáltalán: mi a program? Nincs világnézeti/felfogásbeli/szakpolitikai különbség, ami indokolná a három párt külön létét. Messziről nézve mindösszesen azt látni, hogy ezek az emberek (mármint a három párt néhány fős vezetőgárdája) olyan egyéni ambíciókkal rendelkeznek és annyira nem szívlelik már egymást, hogy nem fértek meg egymással."
Peter8811
2014. augusztus 13. 14:37
Nicht ugri bugri cirkusz, Langszam spaciren cirkusz van!
apoa
2014. augusztus 13. 14:37
Keménykednek a XIII. kerületi cionprolik! Minden helyet maguknak akarnak megtartani.
Peter8811
2014. augusztus 13. 14:33
Vakarózzatok még egy kicsit Trippon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!