Orbán: Az egység neve április 6.!

2014. március 16. 09:45

A magyar szabadság hívei 1848 óta ugyanazt a forradalmat vívják – mondta Orbán Viktor.

2014. március 16. 09:45

„Az erősek egyesülnek, a gyengék széthullanak. Minden nemzet a saját érdekét hajtja, a saját életét éli, a saját jövőjét építi. Tartsuk észben, rajtunk, magyarokon kívül senki sem akarja, hogy nekünk erős és sikeres országunk legyen. Azt is tudjuk, a folytatáshoz erő kell, az erőhöz pedig egység. Ma az egység neve április 6-a!” – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök március 15-i, ünnepi beszédében, a Múzeumkertben.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. március 16. 20:14
A tettek ellentmondanak a szavaknak.
Kálmán Szolga
2014. március 16. 19:20
Hogyan tovább? A földforgalmi törvény áterőltetése volt "Orbán őszödi beszéde". Sokaknak keserű csalódás ezzel szembesülnie. A törvény ellenzőit épp azok vádolják politikai haszonleséssel és árulással, akik azt végrehajtották. Ha a médiában gátlástalanul hazudozhat a miniszter és rágalmazhatja Ángyán Józsefet, anélkül, hogy a „hallgattassék meg a másik fél is” ősi alapelve érvényesülne, nem lehet sajtószabadságról beszélni. A félrevezetett polgárok pedig áldozatául esnek a mézesmázos szavaknak, a politikai marketingnek, pedig az ellenérvek és tények hozzáférhetőek. A média uralma totális és működik
Kálmán Szolga
2014. március 16. 19:19
Hetzmann Róbert, a Váralja Szövetség elnöke kijelentette, hogy a mai nap bebizonyította: ez a kormány nem minket képvisel. Ertsey Attila az Élőlánc nevében elmondta, hogy a képviseleti demokrácia valamennyi parlamenti párttal együtt csődöt mondott. A közvetlen demokrácia ideje jött el, amikor az embereknek saját kezükbe kel venni sorsukat, nem bízhatják azt másra. Ehhez meg kell szerveződjenek a még életképes helyi közösségek és saját maguk közül kell képviselőt válasszanak. Az Élőláncot mozgalomként ismerte meg a közvélemény, de bejegyzett párt, bár a média ezt következetesen elhallgatja. Az Élőlánc azonban nem kíván a hagyományos pártok módjára működni.
Kálmán Szolga
2014. március 16. 19:19
Ángyán kilépése és a sajtótájékoztató http://www.elolanc.hu/index.php/videkert/141-beszamolo/10525-elolanc-nyilatkozat-a-foldtorvenyrol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!