Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Elhunyt Kopetti Tamás, a Jobbik mosonmagyaróvári képviselőjelöltje

2014. február 16. 13:37

Szombat éjszaka szívrohamot kapott és 47 éves korában életét vesztette Kopetti Tamás, a mosonmagyaróvári Jobbik alapító elnöke. Kopetti még ott volt a Jobbik szombati, miskolci kampánynyitóján.

2014. február 16. 13:37

Szombat éjszaka szívrohamban elhunyt Kopetti Tamás a Jobbik mosonmagyaróvári önkormányzati és megyei közgyűlési képviselője, az ellenzéki párt képviselőjelöltje a Győr-Moson-Sopron megyei 5-ös választókerületben, az országos lista 91. helyezettje – tájékoztatta az MTI-t a Jobbik pártigazgatója vasárnap. Szabó Gábor közleményében emlékeztetett rá: a 47 éves Kopetti Tamással a Jobbik szombati, miskolci kampánynyitóján még együtt tették le képviselőjelölti esküt.

A pártigazgató felidézte: Kopetti Tamás meghatározó megyei vezetője és szervezője volt a Jobbiknak Győr-Moson-Sopron megyében. 2007-ben ő alapította meg a mosonmagyaróvári Jobbikot és haláláig vezette is azt. A Jobbik országos elnöksége megrendülten részvétét fejezi ki elhunyt családjának, gyermekeinek, barátainak, tisztelőinek és a Győr-Moson-Sopron megyei jobbikos tagtársaknak. Kopetti Tamást a Jobbik saját halottjának tekinti – áll a közleményben.

„Lelkes volt és bizakodó, mindent megtett a mozgalomért. Lehetett rá számítani. A legkisebb településeken is sorra tartotta a lakossági fórumokat. Közösségi embert veszítettünk el” – emlékezett egykori párttársára a kisalfold.hu-nak Magyar Zoltán országgyűlési képviselő. Magyar maga is jelen volt a tragikus pillanatokban: „Kopetti Tamás is velünk együtt vett részt szombaton a Jobbik miskolci kampánynyitóján. Busszal jöttünk haza, már amikor leszállt Mosonmagyaróváron, rosszullétre panaszkodott. Ahogy beért otthonába, összeesett. Párja jelzésére én hívtam ki végül a mentőt Tamáshoz, aki rövid ideig akkor még magánál volt.”

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2014. február 16. 23:02
Nyugodjon békében szegény.
realista
2014. február 16. 17:44
Isten nyugosztalja! Munkájának eredményeképpen remélem tíz másik lép a helyébe!
files32
2014. február 16. 16:40
A két legnehezebb szó, a két legnehezebb szó Egyiket se tudom, az első és az utolsó. Isten veled.
Kristóf
2014. február 16. 16:33
Isten büntetése.Mostanában amúgy is rájuk jár a rúd.Novák emőke is majdnem felfordult amikor lábát törte a náci túrán. Öröm látni,hogy fogynak de nem elég gyorsan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!