A Dobozt egyelőre nem hatja meg az EBH döntése

2013. december 08. 10:25

A Teczár Szilárd által bepanaszolt szórakozóhely nagy betűkkel hirdeti, hogy nőknek továbbra is ingyenes a belépés. A Doboz fellebbezett az Egyenlő Bánásmód Hatóság döntése ellen, amely azt állapította meg: diszkriminatív, hogy a férfiaknak fizetniük kell.

2013. december 08. 10:25

Továbbra is ingyen bulizhatnak a nők a Dobozban – mutat rá a vs.hu. A szórakozóhely csak annyit közölt: elegük van már a Teczár-ügyből, de fellebbeztek az Egyenlő Bánásmód Hatóság döntése ellen, valamint megköszönték azoknak a támogatását, akik mellettük álltak ki. A Doboz fenntartja korábbi álláspontját, miszerint nem a férfiakat akarták diszkriminálni, hanem azt akarták elkerülni, hogy a nőknek is sorba kelljen állniuk.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csenge
2013. december 08. 19:32
Az ilyen értelmetlen hivatalok / EBH/ fenntartására nem érdemes egy fityinget sem áldozni. Vagy működik az un. jogállam, vagy nem.
tatka46
2013. december 08. 14:08
A Doboz magánvállalkozás miért is ne csinálhatott egy kis figyelem felhívást evvel a gyerekkel, kamu az egész.
tango47
2013. december 08. 11:09
Szerintem, akarata ellenére, ez a Teczár gyerek elég nagy ingyen reklámot csinált a Doboznak.
Fahrenheit 451
2013. december 08. 10:39
Egyszerű marketingfogás a szórakozóhelyen, hogy a nőknek nem kell belépődíjat fizetniük. (Biztosan elfogadnák attól a feministától, aki mégis fizetne.) Ez nem pozitív diszkrimináció, mivel a férfiak előnye az, hogy ilyen helyre több nő jár, a saját partnernek meg nem kell a férfinak kifizetni a belépti díjat, ami különben szokványos. Az EBH forduljon kereskedelmi szakértőhöz, ha nem ért hozzá, a Szilárd című gyógyegér, meg harcoljon a nőkért számtalan valós esetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!